maandag 28 september 2009

VERHUIZEN NAAR PLEIN OOST

Er zijn genoeg Beijumers die hun afkeer van Plein Oost wereldkundig maken en het niet onder stoelen of banken stoppen. We kunnen elkaar er allemaal in gaan na-papagaaien, vreselijk allemaal daar, maar vergeten wordt wel eens dat er ook mensen zijn die het er naar hun zin hebben. Afgelopen zaterdag stond deze verhuiswagen aan de Claremaheerd dé hoofdingang naar het plein, een nieuwe bewoonster liep vrolijk rond want ze was in haar nopjes met haar nieuwe etage:"Ik heb zin om hier te gaan wonen het lijkt me hardstikke leuk." Zo kan het blijkbaar ook.
Er is ook een project voor nieuwkomers in de wijk, 'Welkom in de buurt.' Dit project is opgezet door Stichting Stiel:
Beste buurtbewoner,
Welkom in Beijum !
Beijum is een mooie, levendige en groene wijk met veel actieve buurtbewoners. Om wegwijs te worden uit de mogelijkheden die Beijum biedt, kan Welkom In De Buurt u helpen. Een bezoekteam van twee buurtbewoners komt binnenkort graag bij u langs. U krijgt dan een welkomstpakket met informatie over Beijum en een aardigheidje aangeboden.
Binnenkort hier een video over een gezin wat nieuw in Beijum is komen wonen. WelomIndeBuurt@Stiel.nl

2 opmerkingen:

Alie zei

Als je van een levendige buurt houdt waar altijd wel iets te zien is, als je wat geluidsoverlast niet erg vind en niet direct terugschrikt voor af en toe een kleine ruzie kun je waarschijnlijk prima wonen aan de Claremaheerd.
Boven de winkels is het ook nog weer anders denk ik, daar beschouw je het vanaf je balkonnetje en als je er niks aan vind, dan niet.
Hoe dan ook, hopelijk blijft de bewoonster enthousiast.

karin zei

Idd zal haar wel weer willen spreken over een half jaartje.

7 mnd geleden kwam iemand die ik ken met haar kind uit een blijf van mijn lijf huis en blij dat ze was dat ze een huisje had hier, maar na 7 mnd heeft ze zich toch maar weer ingeschreven ;-)