dinsdag 1 september 2009

HANDIG AL DIE MANNETJES

Op de foto ziet u het kastje dat verantwoordelijk is voor het op het internet zetten van alle blogberichten die u hier aantreft. Het kastje zet natuurlijk niks op internet maar het is verbonden met het wereld wijde web. En dus met alle andere kastjes op de hele wereld. Welkom in het digitale tijdperk. Mijn computer werd de laatste tijd trager en hij viel uit als ik foto's probeerde op te laden. Te weinig voeding. Ook werd hij wat dement want hij kreeg te weinig geheugen. Via via vond ik een mannetje die mijn computer wel voor een gezellig prijsje wilde repareren. Het kan met de kredietcrisis te maken hebben maar ik vind het een beetje de tijd van de mannetjes. Ik heb ook nog een goedkoop mannetje voor mijn auto, een mannetje die af en toe komt klussen en een mannetje die mijn haren af en toe knipt. Ik zoek trouwens nog een mannetje die mijn huis buiten wil verven. Ik wil de vrouwtjes in deze niet passeren maar de mannetjes hebben m.i. het grootste gedeelte van de zwarte markt in handen. Ik ken een vrouwtje die tegen vergoeding sokken breit en een oppasvrouwtje maar daarmee houdt het wel op. Mijn computermannetje wilde niet met zijn hoofd op de foto, hij was bang dat hij teveel benaderd zou worden door allerlei mensen die ook een mannetje zoeken. Er kwam nieuw geheugen in de kast die dit bericht morgen op het web zal zetten. Ook nieuwe voeding, een nieuwe dvd-speler en een nieuw geinstalleerde versie van Windows xp. Ik vind het geweldig dat er mannetjes bestaan. Trouwens, als iemand een leuk stukkie geschreven wil hebben, een gedicht, of memoires: mail dan onderstaand mannetje op Beijumnieuws@online.nl
En weet iemand nog een mannetje die videobanden kan omzetten op dvd? (vooruit, het mag ook een vrouwtje zijn)

1 opmerking:

Alie zei

Hoi Johan,
Ik wil best de buitenboel bij je schilderen hoor, heb het als eens bij mensen gedaan, die zijn erg tevreden. Maar als je plekken gerepareerd moet hebben, moet je idd misschien gaan voor een mannetje.
Verder circuleert er in onze familie een apparaat waarmee je video's op dvd kunt zetten. Maar nog niemand heeft de euvele moed gehad om er ook echt aan te beginnen, hij is alleen nog maar aangeschaft tezamen... maar als je wilt lenen oid kan ik misschien wel wat regelen.
Maar wellicht krijg je nog andere aanbiedingen van mannetjes of vrouwtjes.
Hoor het wel!