donderdag 17 september 2009

ZATERDAG OPEN DAG IJSHOCKY KARDINGE

Vanuit het 'ijshockeyfront' Kardinge kwamen onderstaande mededelingen:
In de voorbereiding op het nieuwe ijshockeyseizoen spelen De Groninger Grizzlies een oefenwedstrijd in Kardinge tegen de Haje Flyers uit Heerenveen. De oefenwedstrijd is gepland voor zaterdag 19 september a.s., aanvang 20.00 uur. De entreeprijzen zijn: € 5,00 per persoon, kinderen 6 tot 12 jaar € 2.50. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang.
Zaterdag 26 september spelen de Grizzlies een thuiswedstrijd tegen Eindhoven Kemphanen en op zaterdag 3 oktober tegen de Destil Trappers uit Tilburg. Op 9 oktobers gaan ze in Kardinge de strijd aan tegen Ruijter Eaters uit Geleen. De wedstrijden beginnen om 20.30 uur.
Aanstaande zaterdag is er ook een open dag in Kardinge met demonstraties van jeugdtrainingen. Jongens en meisjes van 4 t/m 11 jaar in Groningen en omstreken kunnen voor een aantrekkelijke prijs kennis maken met deze dynamische sport. Spelenderwijs leert de trainer hen de eerste beginselen van de snelste teamsport ter wereld.
De kosten bedragen slechts € 20,00 voor zes trainingen. De data van de eerste cursus zijn 26 september, 3, 10, 17, 24 en 31 oktober a.s. De cursus wordt afgesloten met een wedstrijdje en allen krijgen een diploma uitgereikt.
Velen gingen je voor en hierbij willen wij vast een geheimpje verklappen! In december hopen wij ’40 jaar ijshockey in Groningen’ te vieren. Wij houden u op de hoogte.

Voor meer informatie of aanmelding voor het opleidingsteam kan men terecht bij Hilda Melishoek: hildamelishoek@gmail.com of tel. 06-38008655.
Natuurlijk kan men ook nog even kijken op de website: http://www.gijsbears.nl/

Aanvang hier 14.15 uur en de toegang is gratis.

Geen opmerkingen: