zaterdag 23 april 2011

HUISHOUDELIJKE MEDEDELINGEN

Geachte lezer, uw blogger doet het dit paasweekend even rustig aan. De drang om de leukste, gekste en groenste wijk van de stad te verslaan blijft volop aanwezig, maar de persoonlijke accu moet de komende dagen even opgeladen worden.

Vanavond om 0:00 uur zoals altijd een foto uit de Wiershoeck-en Schooltuin van uw topfotograaf Luit Staghouwer. Ook maakte ik vanmiddag een eerste foto van dit seizoen van ons aller ijspronkwagentje Matti Gelati.

Lukt het autobedrijf Koos Visser om een twintig jaar oude VW-Jetta weer door de APK-keuring te jassen? Ik betwijfel het, maar je weet het maar nooit. Het Beijumer bedrijf van de familie Visser is niet voor een kleintje vervaard.. Kan de basis van vele Beijumrijders nog een jaartje door?

Vanmiddag nam uw blogger een beste duik in het Zilvermeer. Paradijselijk was het daar. Na afloop fietste hij met draaiende camera een rondje. Hij zag campers, chillende beach-gangers en boogschietende kids.

U houdt het allemaal te goed. Maar hou er rekening mee dat er het weekend even geen aanvoer van verse nieuwtjes en wetenswaardigheden uit en rond de groenste wijk van de de stad wordt bijgevoegd.

De komende aflevering uit de serie "Maandagochtend" op 2e paasdag blijft dit keer ook even opportuun.

1 opmerking:

Anoniem zei

Take it easy