zaterdag 30 april 2011

EEN ZONOVERGOTEN KONINGINNEDAG 2011

Een paar duizend mensen bezochten vanochtend en vanmiddag de vrijmarkt op het voetbalveld tussen de Jaltadaheerd en het Pedalpark. De zon scheen uitbundig met een lekker briesje er tussendoor. De sfeer was gemoedelijk, zowel op het voetbalveld als ook voor de Beijumkorf. In de loop van de dag kunt u hier foto's en een video aanschouwen van wat een succesvolle koninginnedag 2011 in Beijum genoemd mag worden.

Het sociale project Beijum voor Elkaar werd op de vrijmarkt aan het publiek gepresenteerd. Daar komt of een aparte video van, of het wordt geïntegreerd in de totale Koninginnedag-video.

Update: 17:43. Het begin van de video toont Wytze Visser, grondlegger van het gloednieuwe project Beijum voor Elkaar. Ik heb er toch voor gekozen om daar een aparte video van te maken, die kunt u een dezer dagen op Beijumnieuws bekijken. Ondergetekende was ook nog even op de vrijmarkt in de Hunze. Ook hier een geweldige sfeer. Bekijk de vijf minuten durende video en krijg een indruk van Koninginnedag 2011 in Beijum.

2 opmerkingen:

Jan zei

En omdat het grasveld speciaal 2 dagen ervoor gemaaid is was het voor iedereen lekker vertoeven.

Anoniem zei

@Jan
Hebbie het over dat grasmaaien van gisteren? Dat is toch heelander grasveld.Mooie video, vanmiddag erg genoten