dinsdag 12 april 2011

WAAR IS DEZE GESTOLEN FIETS?

Deze foto schoot ik gisteren in Winkelcentrum Beijum. Hij hangt opgeplakt aan een pilaar, en vooral de vierde regel van onderen deed me besluiten om de foto + oproep online te zetten: WIE GEEFT MIJN DOCHTER EN MIJ ONZE FIETS TERUG? Klik de afbeelding groter en kijk en lees zelf even. Er staat ook een telefoonnummer bij voor het geval u de fiets op de een of andere manier tegen komt.

Moeder Vivian, is de fiets al weer gevonden? "Nee, helaas niet. Ik ben er nu wel een beetje over heen maar ik voelde me toch wel erg bestolen op 25 maart." Ze ging met haar dochter even een tien minuten durende boodschap doen bij AH, na terugkomst stond de fiets niet meer in het rek. Vivian:" Ik wil de fiets erg graag terug. Zoals je kunt zien is het een uitgebreide fiets, we hebben er erg in geïnvesteerd, het was echt ons vervoersmiddel. M'n dochterje zat altijd te glunderen voor op het zitje."

De fiets is nog geen jaar oud. Ik weet niet hoe het de lezer vergaat, maar de gewetenloze diefstal van de fiets, die zoveel voor moeder en dochter betekende, tart m'n gevoel voor rechtvaardigheid. Tips en informatie naar Beijumnieuws@online.nl

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het is in beijum heel slim om een fiets te verzekeren.... dan had je nu een fiets gehad voor jezelf en je dochtertje....

Anoniem zei

Het is toch eigenlijk van de zotte dat iemand zo maar je fiets meeneemt! Tuurlijk, een verzekering is altijd verstandig maar het is zonde dat het dus nodig blijkt te zijn.. Helaas heb ik geen tip, maar laten we allemaal goed uit onze doppen blijven kijken. Het is wel een opvallende fiets. Hopelijk wordt 'ie terug gevonden/ gebracht.

E.S. zei

Ik heb ook geen tip, maar ik had een 'mama-fiets', waar er maar 3 van in Groningen waren en die is ook gestolen, terwijl er verfvlekken op zaten en dubbel op slot. Als ie eenmaal weg is, vrees ik het ergste...maar ik zal zeker om me heen kijken, zo'n mooie fiets valt wel op !!

Rita de Wit zei

@ anoniem 1.
Een verzekering lost het op?
Wie denk je dat dat moet betalen????
Wij met zijn allen!!!!
Ik vind dat je van andermans spullen af moet blijven!