donderdag 7 april 2011

TINA KONING 25 JAAR IN DIENST BIJ AH-BEIJUM

De ingang van de plaatselijke AH zag en ziet er vandaag feestelijk uit. Wat wil je ook, je hebt niet elke dag een jubilaris in de winkel. Ondergetekende heeft al heel wat feestuitingen in het straatbeeld van Beijum gezien. 

Opblaasbaby's, Abrahammen, Sahra's en ooievaars, niemand kijkt er meer van op. En dat in het Nederland van 'doe maar even normaal.' Een feestuiting binnen Winkelcentrum Beijum heb ik nog nooit meegemaakt. Tenminste, niet zo een als vandaag. Op de foto ziet u in AH-Meins een klant de jubilaris feliciteren. Tina Koning van de broodafdeling is 25 jaar in dienst. 

Ze begon 25 jaar geleden in de vestiging waar nu de Lidl gehuisvest is. Elke werkdag rijdt ze van haar woonplaats Kropswolde naar Beijum heen en weer. Zie ook de aankondiging van eergisteren. Het kan niet anders zijn of Tina heeft het naar d'r zin bij AH-Meins. Dit beaamde ze vanmiddag omstreeks 16.30 uur dan ook met verve: "Het is gewoon heel leuk werk hier, anders was ik al lang weg geweest. Ik ga met heel veel zin voor de volgende 10 jaar." Vol trots liet ze de bloemstukken zien die haar vandaag zijn geschonken. "Kijk, ook een van een oud-collega die vanuit Winsum naar de winkel in Beijum kwam om mij te feliciteren, hartstikke leuk!" 

Tina straalde erover: "Ik had wel een vermoeden dat er wat op stapel stond, maar dat dit georganiseerd zou worden, echt geweldig! Wil je de mensen die dit mogelijk hebben gemaakt even op Beijumnieuws bedanken? De klanten natuurlijk, maar ook mijn baas en alle andere mensen. Geweldig allemaal, hardstikke bedankt voor de fijne dag." (Klik de foto groter)

Geen opmerkingen: