vrijdag 22 april 2011

NOG EVEN

Het nieuws dat Beijum en de rest van het land drie weken geleden kortstondig domineerde is al weer weggeëbt, zo gaat dat met mediahypes, de ene dag is iets groot en uitbundig nieuws, en zo hoor je er amper meer wat van. Voor de Heerdstee is het een verheugende ontwikkeling, de rust is helemaal teruggekeerd en ook zijn hijgerige media in geen velden of wegen meer te zien. De rechter foto is op 16 april gemaakt, de dag waarop het huis waar onderstaand bericht mee te maken heeft werd ontruimd. Dit bericht staat op de site van Rtv-Noord. Opvallend is wat mij betreft dat er de nodige ophef ontstond nadat de voornaam van de jonge moeder gepubliceerd werd. Het lijkt erop dat voor de dader andere maatstaven gelden.
Het voorarrest van de vader van de 12-jarige tienermoeder uit de stad-Groninger wijk Beijum is met negentig dagen verlengd.Dat heeft de rechtbank in Groningen besloten. Het meisje beviel vorige maand tijdens een schoolexcursie volkomen onverwacht van een dochtertje.
Uit DNA-onderzoek is gebleken dat de 52-jarige Calix W. hoogstwaarschijnlijk het kind bij zijn eigen dochter heeft verwekt. Hij heeft inmiddels een bekentenis afgelegd.
W. werd in de jaren negentig al eens tot 15 maanden cel veroordeeld wegens verkrachting van een andere dochter, die destijds ook twaalf jaar oud was.
 


Er kan niet op dit blogbericht worden gereageerd.