zaterdag 9 april 2011

PETRA KALSBEEK: CONTACT MET ENGELEN, REIKI, ETC.


Een paar weken geleden was ondergetekende op een spirituele avond van Petra Kalsbeek. Petra houdt praktijk aan haar huis in de Bentismaheerd, en op een vrijdagavond ontmoette uw blogger er een stuk of tien cursisten. 

Nee, het was eigenlijk geen cursus maar meer een workshop. Het was halverwege maart. Elke eerste en derde vrijdagavond van de maand is het thema van de avond 'helderziende waarnemingen met boodschappen van engelen.' Eerst even een uitstapje naar het aanbod van Petra Kalsbeek, en daarom even op haar site gekeken:

Al van kinds af aan kon ik “dingen” zien. Ik heb daar nooit aandacht aan besteed, dacht dat dat gewoon zo hoorde en dat iedereen dat wel had.Pas op veel latere leeftijd begon mijn interesse te groeien op het gebied van het “paranormale” (ergens pas ver na mijn 30e) Ondanks de vele boeiende aspecten die ik tegengekomen ben, duurde het nog aardig lang voordat ik er goed mijn draai in kon vinden. Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk in Groningen. Lees verder op haar site Praktijk voor Aurahealing.

Bij de agenda leest u dat ze ook engelenavonden verzorgd, contact maken met engelen en gidsen, en reiki. Maar goed, hoe was de spirituele avond op de koude en nuchtere klei? In elk geval warm. Het was een gezellige club mensen, de grappen vlogen over tafel en er werd dientengevolge veel gelachen. Spirituele clubs willen wel eens een overdreven gezondheidscultus aanhangen. 

De aanwezigen gingen een paar keer met Petra Kalsbeek naar buiten om te pauzeren en om een sigaretje te roken. En flessen bier en wijn stonden te wachten om aan het einde van de avond leeggedronken te worden. Spiritueel bezig zijn en doe maar gewoon gingen en gaan hier hand en hand. Het was een wonderlijke avond in het huis van Petra Kalsbeek aan de Bentismaheerd. 
Iedereen kwam aan bod, allerhande engelen gaven boodschappen door die via haar in woord en gebaar(tekening) naar buiten werden gebracht. Het gekke was: iedereen herkende zich in wat van 'boven af' doorgegeven werd. 
Op de foto ziet u Petra Kalsbeek in actie, geconcentreerd tekende en vertelde ze wat ze allemaal doorkreeg van de engelen. Er worden meer van dit soort bijeenkomsten in Beijum georganiseerd, ondergetekende was afgelopen donderdagavond bij een avond van paranormale vereniging de Lotusheerd. Binnenkort hier een foto + berichtje over.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Gelul

Anoniem zei

Ik krijg óók heel veel boodschappen door. Van de kassière van de supermarkt. Die ik ook vaak een engeltje vind.

(rené)

Anoniem zei

Johan geloof niet in dit GELUL doe betere dingen over de wijk Beijum niet dit geLUL

Anoniem zei

Wijn en bier lijkt mij nu juist echt iets voor de gezondheidscultus.

Anoniem zei

Leuk om te lezen, bedankt!