vrijdag 4 november 2011

EEN RINGWEGSCHUTTER?

De ophef en onrust over de snelwegschutter in de Randstad enige tijd terug heeft mogelijk geleid tot een imitator in Groningen. De politie onderzoek twee mysterieuze gevallen van vernieling. Een 43-jarige automobiliste uit Groningen schrok zich donderdagavond rot op de Amkemaheerd. Zij hoorde een harde knal en zag vervolgens hoe de zijruit van haar auto versplinterde. Politieagenten troffen de vrouw bij het benzinestation. Daar stond ook een taxichauffeur met een beschadigd achterlicht.
http://www.dvhn.nl/

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Onzin schijnt een groepje jeugd te zijn geweest ,die zowel met stenen ,eieren,diverse groentes en fruit op huizen en auto,s te hebben gegooid .

Anoniem zei

Dan zou ik wel graag willen weten welk groepje jeugd dit is geweest, aangezien het mijn auto is geweest.

Johan Fehrmann zei

@Anoniem 15:59 uur, de latere anoniem van 20.24 uur stelt een redelijke vraag. Het zou prettig zijn als je je informatie zou mailen

Anoniem zei

Volgens de voorschriften moet een huisdier op 1 meter diepte worden begraven. Kan me niet indenken dat zoiets in kleigrond wil/

Anoniem zei

Wat is dat nou voor een raar antwoord?
Als er iemand info heeft wil ik dit graag weten. Aangezien wij wel een eigen risico hebben moeten betalen van 67,50 euro voor een nieuwe raam. En als er een dader is hij of zij deze kosten mag gaan betalen.

Johan Fehrmann zei

Beste Anoniem, 22;16 uur, ik denk dat de Anoniem zijn reactie bij het verkeerde bericht heeft gepost. Het slaat op het konijnbericht. Verder ben ik met je eens dat je recht hebt op informatie. Als je wil maak ik er een blogbericht over. Je mag zelf ook een foto + tekst opsturen. Zou eventueel kunnen helpen met de opsporing vd daders.