maandag 28 november 2011

OP ZNGRUNNINGS KERSTVAKANTIE VIEREN

Ondergetekende kreeg een lel van een flyer met activiteiten opgestuurd voor stad Groninger jongeren zodat die de komende kerstvakantie goed door kunnen komen. Het was teveel om allemaal op te laden, dus kijk voor het complete aanbod even op http://www.opzngronings.nl/ Op de site staat ook de afbeelding die u links ziet. Lekker goedkoop zwemmen in de kerstvakantie? Of schaatsen? Dat kan in elk geval op 3 januari, maar vlas daarvoor even de genoemde site na. De onderste afbeelding hoort bij een activiteit met de verleidelijke titel 'chicks in the city.'
Een kleine compilatie van de flyer met aanbod:
Ben je tussen de 10 en 23 jaar? Dan kun je ook dit jaar jouw kerstvakantie helemaal “Opzngronings” vieren! Zodra de scholen de deuren sluiten op vrijdag 23 december, gaat “Opzngronings” los met een groots vakantieprogramma voor alle Groningse jongeren!
Naast het kerstvakantieprogramma van het MJD Jeugd- & Jongerenwerk voor alle Stadjers, is er ook in elke woonwijk een apart, aanvullend programma.
Kerstdiners
In alle Groningse woonwijken begint het “Opzngronings”-programma op vrijdag 23 december met een overheerlijk en feestelijk kerstdiner. Gourmetten, 3-gangenmenu of kalkoen. Check in jouw wijk wat jullie eten! Mee-eten kost € 1,- maar als je meehelpt, eet je gratis mee! Geef je wel even van tevoren op via www.opzngronings.nl  of bij je jongerenwerker.
Kerstplaza
Woensdag 28 december gaan tieners vanuit alle wijken naar de grootste indoor-kermis van Nederland: Kerstplaza in Martiniplaza. Wil je mee? Prijs is € 2,- p.p. Opgeven op http://www.opzngronings.nl/  of bij je jongerenwerker.
Kerstvoetbaltoernooi
Donderdag 29 en vrijdag 30 december wordt er weer volop gezaalvoetbald. Woensdag zijn de voorrondes in de sporthallen Beijum, Vinkhuizen en Corpus den Hoorn. Er zijn drie leeftijdscategorieën: 10 – 12 jaar, 13 – 15 jaar en 16 – 23 jaar. De finales van alle categorieën zijn op 30 december in de sporthal van het Alfa College in Kardinge. Speel mee of kom kijken naar de wedstrijden. Tijdens de finaledag kun je namelijk ook koken, gamen, panna spelen en nog veel meer! Deelname is gratis. Geef je met je team op via www.opzngronings.nl , bij je jongerenwerker of je buurtsportwerker.

1 opmerking:

Anoniem zei

Bedankt voor het plaatsen, vaak als wij het te horen krijgen zijn veel activiteiten al vol :(
Nu zijn we er op tijd bij :)

karin p