maandag 14 november 2011

SCHOONMAAKACTIE GROENE LONG


Ondergetekende kon afgelopen zaterdag niet overal tegelijkertijd aanwezig zijn. Spulletjesmarkt, sportclubs, etc., er zijn veel activiteiten die aandacht opeisen. De mensen van http://www.lijn6.com/ hebben meer mensen 'in dienst' en kunnen de leemte gelukkig goed aan en opvullen. (En omgekeerd kan Beijumnieuws dat ook)
Zaterdag was het weer zo ver, het najaarsritueel in het Groene Hart, of zoals u wil, de Groene Long, vond weer plaatst. Hoeveel mensen de boel hier jaarlijks vervuilen en verstieren is niet bekend, wel dat de tegenpolen, de opruimers, zaterdag met een man/vrouw of 70 waren.
De 'slechterikken' laten zich nooit zien of filmen, de 'brave borsten' weer wel. En dat pleit vanzelfsprekend voor het laatst genoemde team, die doen dingen die het daglicht wél kunnen verdragen, dit in tegenstelling tot hun onzichtbare tegenstander(s). De 'brave borsten' staan na het afgelopen weekend dik op voorsprong, maar de 'slechterikken' ruiken hun kans. Ze hebben weer dagen, weken en maanden de tijd om de boel te vervuilen. En zo gaat de wedstrijd tussen beide teams onverminderd door. Zal er ooit een winnaar zijn?
Video geplukt van Lijn6

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Nee. Het zal 1-1 blijven.

Anoniem zei

Zal niemand van de "braverikken" een "slechterik" zijn en denkt ik gooi wel eens wat weg en laat ik nu helpen met opruimen.
Of kinderen wiens ouders vinden dat ze moeten helpen opruimen.