zondag 13 november 2011

WIE SCHOOT OP AUTO VAN BEIJUMSE?

Op 4 november publiceerde ik een blogbericht over een (wijk)ringwegschieter. Lees nog even hier. Er reageerde iemand anoniem, en de persoon wist zeker dat het jeugdige daders zijn geweest die dit op hun kerfstok hebben. Het slachtoffer van deze onverkwikkelijke actie zit met een schadepost van tientallen euro's. Ze mailde:

Vorige week is mijn auto beschoten (dachten we) dit is een kattapult geweest. Ben gebeld door de politie en ga morgen aangifte doen. Jij had op je blog een berichtje hierover gezet, waarop iemand gereageerd heeft dat het "jeugd" zou zijn geweest. Waarop ik ook gereageerd heb.....
Ik zou graag ik contact willen komen met deze persoon! Is dit mogelijk weet jij dat? Kun jij een mail adres achter halen?
Nee, helaas kan dat nu, bijna tien dagen na dato, niet meer. Ik mailde de onfortuinlijke Beijumse terug en benoemde dat het erg vervelend was wat haar is overkomen. En of ze het goed vindt dat er een blogbericht aan zou worden gewijdt. Dit was haar antwoord:
Ja, het is heel vervelend. Ook omdat het je gewoon geld kost door iets wat je niet zelf veroorzaakt.
Volgens de politie is het een kattapult geweest dit hebben ze ontdekt door het sporenonderzoek.
Je mag wel een bericht op je blog plaatsen maar heb liever niet mijn naam en mailadres erbij. Je weet maar nooit. Als iemand iets weet mogen ze het wel naar jou mailen.

Beijumnieuws@online.nl

Geen opmerkingen: