maandag 28 november 2011

UIT ETEN BIJ LA SCALA

Ik ken de mensen die u op de foto ziet niet. Volgens mij komen ze niet eens uit Beijum, of uit de buurt van de stad. Maar ze wilden wel even op de foto, vlak voordat ze met z'n tienen wat te drinken bestelden. En pizza's natuurlijk. De foto is afgelopen zaterdagmiddag omstreeks half vijf gemaakt, vlak nadat ondergetekende met Kamil Lahdo, eigenaar van La Scala in Beijum en een pizzeria in Lewenborg, overeenkwam om de sponsorschap voor Beijumnieuws met nog één maand te verlengen tot 1 januari 2012. Ook moest een concept-verhaal voor een mogelijk stukje in het boek Boeren, Burgers en Beijumers nog even worden doorgesproken. Ik zeg met nadruk mogelijk, omdat ik met uitgever Jaap van Leeuwen van Leander heb afgesproken nog niet te benoemen wie er allemaal een rol gaan spelen in het hoofdstuk over allochtonen in Beijum . Wie zal het zeggen, wellicht kunt u op driekwart van de maand mei (volgend jaar) iets in het Beijumer Boek lezen over deze geslaagde zakenman in Beijum. De donkerste dagen van het jaar zijn weer in aantocht. Niet verkeerd om in uw eigen wijk even uit eten te gaan. La Scala zit naast Winkelcentrum Beijum, de pizzeria zit vast aan het pand waar ooit fietsenmaker Kooistra was gehuisvest en waar u ook patat kan kopen of in het Hof van Beijum wat kan drinken. Op 1 of 2 januari verdwijnt het logo van La Scala links van Beijumnieuws.
Interesse om het gat op te vullen? Beijumnieuws@online.nl

4 opmerkingen:

Anoniem zei

dat was dan cola of spa voor de heren. Alcohol wordt er niet geschonken. Maar de pizza's zijn erg lekker. Daarom blijven wij er komen.

Pizza zei

Ik niet meer geen bier te krijgen dus geen tap verguning ik ga nu naar pino in de hoornsemeer net zo duur en ook goed

Anoniem zei

ik heb gehoord dat de geslaagde zakenman la scala te koop heeft staan op internet bij wubbolt makelaar. hij laat ons toch niet in de steek.

martin zei

Het klopt het staat teKoop voor 99,000 bij de makelaar Wubbolt