woensdag 9 november 2011

WAAR IS JOAQUIM?

Deze flyer is aan een elektriciteitskastje bij Winkelcentrum Beijum bevestigd. En ook hangt er een exemplaar op het bushokje langs de wijkring, hoek Isebrandts- Fossemaheerd.
De politie doet onderzoek naar de vermissing van de 24-jarige Joaquim Richards uit Groningen. Richards is de zoon van Frank Richards, de oud-gezaghebber van Sint-Maarten. Joaquim verhuisde in 2006 naar Nederland om te studeren. Volgens de politie heeft Joaquim rond 20 oktober (ongeveer twee weken geleden), vermoedelijk in verwarde toestand, zijn woning in Groningen verlaten.

Ron Reinds, woordvoerder van de politie Groningen, vertelt dat de politie niet meer weet waar ze Joaquim moeten zoeken en dat ze ook geen enkel aanknopingspunt hebben. Het korps weet niet wanneer en hoe hij zijn woning heeft verlaten en ook is er sinds 20 oktober, de dag dat zijn vader aangifte van vermissing deed, niets meer van hem vernomen. Van Richards is bekend dat hij medicatie moet gebruiken voor zijn ziektebeeld, de politie en de familie maken zich dan ook zorgen.
Lees hier.

Geen opmerkingen: