vrijdag 11 november 2011

STIEFGEZINNEN/SPROOKJES (SJ&G Beijum)

Thema avond
Stiefgezinnen een sprookje?
Datum: woensdag 16 november
Tijd: Inloop vanaf 19.00 Start thema 19:30 - 21:30
Samengestelde gezinnen en stiefouderschap: wat komt er bij kijken?
Je bent alleen met je kinderen, hebt een leuk leven en dan… ontmoet je een nieuwe liefde. Geen vuiltje aan de lucht, toch? Of wel? Want je hebt niet alleen te maken met je nieuwe liefde, maar ook met jouw of jullie kinderen. Hoe reageren zij? Hoe ga je met je nieuwe gezin om? En misschien willen jullie samen nog een kindje. Hoe dan ook, je kiest niet alleen voor elkaar, maar voor het hele pakket.
Bij samengestelde gezinnen is waarschijnlijk wat meer inzet nodig om er een harmonieus gezin van te maken. Op bepaalde zaken heb je geen invloed, toch zijn er zeker algemene tips en handvatten die helpen om jullie samengestelde gezin een prettige thuishaven voor iedereen te maken.
Een avond in samenwerking met ELKER http://www.elker.nl/
De avond is gratis. Aanmelden mag wel, hoeft niet.
CJGbeijum@gmail.com
www.twitter.com/cjgbeijum
telefoon 06-136545626

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Als relatief nieuwe bewoners van Beijum valt het ons op dat er zoveel te doen is in deze wijk.
We hebben een baby en werden warm onthaald in het cjg,er werken aardige mensen en de huiskamer straalt iets heel knus en gezelligs huis.Het winkeltje is een aanwinst en de activiteiten zijn heel breed.
Ik heb er al veel mensen ontmoet.
De wijkkrant is informatief en deze site en lijn 6 (geven wel veel de zelfde info)houden ons op de hoogte van Beijum.De avond over stiefgezinnen is voor ons (nog)niet van toepassing maar ik hoop dat er veel mensen heen gaan. Want geloof me het CJG is niet in heel Nederland zo laagdrempelig.

Wilma zei

@ Anoniem,
ik ben ook nieuw in de wijk en kan de warme ontvangst in Beijum alleen maar bevestigen.Leuk.
Verder ben ik met je eens dat L6 en Beijumnieuws veel gemeenschappelijk hebben, volgens mij kunnen ze het beste samenvoegen. De wijkkrant kijk ik een halve minuut door, want alles heeft al uitgebreid op de sites getaan. Heeft geen meerwaarde.
Binnenkort maar eens bij het CJG gaan kijken!