dinsdag 29 november 2011

LOTUSHEERD MET PETRA KALSBEEK


De Beijumer paranormale stichting De Lotusheerd bestaat binnenkort tien jaar. Zo'n tien keer per al die afgelopen jaren organiseerde de stichting een paranormale avond in buurtcentrum Het Heerdenhoes, meestal op de eerste donderdag van de maand. Ter afsluiting van het seizoen werd er steevast een paranormale beurs georganiseerd. Komende donderdagavond is Petra Kalsbeek gastvrouw bij de Lotusheerd, ze gaat een Engelenavond verzorgen. Een Engelenavond? Op de site van Petra,  kijk hier, staat hierover dit: Op de bijeenkomsten met helderziende waarnemingen is het contact met de engelen erg liefdevol, sterk en krachtig, en worden ze altijd heel goed waargenomen door mensen. Hoe is het zo gekomen met Petra Kalsbeek dat ze doet wat ze doet? Al van kinds af aan kon ik “dingen” zien. Ik heb daar nooit aandacht aan besteed, dacht dat dat gewoon zo hoorde en dat iedereen dat wel had. Pas op veel latere leeftijd begon mijn interesse te groeien op het gebied van het “paranormale” (ergens pas ver na mijn 30e). Ondanks de vele boeiende aspecten die ik tegengekomen ben, duurde het nog aardig lang voordat ik er goed mijn draai in kon vinden.  Petra Kalsbeek kan i.t.t. al de voorgaande gasten die een paranormale avond bij de Lotusheerd hebben verzorgd lopend naar het Heerdenhoes komen. Ze is woonachtig aan de Bentismaheerd, waar ze ook praktijk houdt. Stichting De Lotusheerd stuurde dit persbericht:
 Petra Kalsbeek heeft al vanaf haar vroege jeugd spirituele ervaringen. Sinds 2007 heeft zij een eigen praktijk in Groningen. Ze doet onder meer aurahealingen en helderziende waarnemingen. Ook geeft ze workshops in onder andere intuïtieve ontwikkeling. Op 1 december verzorgt Petra met behulp van haar gidsen (de Engelen) een Engelenavond in combinatie met helderziende waarnemingen.
Wil je erbij zijn? Dat kan! Je hoeft geen voorwerp mee te nemen.
Kom donderdag 1 december 2011 naar buurtcentrum Het Heerdenhoes aan de Isebrandtsheerd 97 in de Groninger wijk Beijum. De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt € 7,00. De zaal is om 19.30 uur open.
Stichting De Lotusheerd (www.lotusheerd.nl ) is een stichting zonder winstoogmerk en heeft onder meer als doel de bevordering van paranormale en intuïtieve bewustwording en ontwikkeling. Om dit doel te bereiken organiseert zij sinds augustus 2002 met veel plezier één maal per maand een paranormale avond.

Onderstaande foto is gistermiddag gemaakt. U ziet Petra Klasbeek rechts naast voorzitter Saskia Smid van de Lotusheerd zitten. (Ze zit dus links op de foto) Over laatstgenoemde verschijnt binnenkort ook een blogbericht. Even voordat het fototoestel klikte vroeg uw blogger aan de paranormale dames: Hoe kan dat nou? Jullie zien er helemaal niet zweverig uit? De dames schoten in de lach en antwoordden:" Jawel hoor, we zweven de hele dag door, je moet beter kijken."

 Zie ze lachen. Ondergetekende vervolgde: maar dames, is het leven wel om te lachen? Ik begrijp dat de grote paranormale ziener Nostradamus voor volgend jaar de grootste rampen heeft aangekondigd. En niet iedereen is er gerust op, omdat volgens de Maya-kalender ergens in december van 2012 het einde van een periode aanbreekt. Volgens horen zeggen en lezen op internet zal dat gepaard gaan met veel onheil. Saskia Smid: "Helemaal niet, het wordt een feestje. Mensen zullen zich steeds meer bewust gaan worden van het een en ander." Petra: "De veranderingen zijn al in volle gang, er is veel meer reden voor optimisme dan voor pessimisme."

Ondergetekende moet zeggen, tussen alle doemverhalen die over het magische jaar 2012 de ronde doen zijn de Beijumse vrouwen Petra Kalsbeek en Saskia Smid een verademing. Het is verder een merkwaardig idee dat zich tussen de pakweg 14.000 Beijumers ook nog enkele duizenden- hoeveel zullen het er zijn?-engelen bevinden. Het kan allemaal maar. En dat in Beijum. Vooral ook aanstaande donderdagavond om 20.00 uur in Het Heerdenhoes.


Update 29/11, 12.03 uur: Ik was nog vergeten te vermelden dat beide Beijumse mediums al jaren op nog geen 400 meter van elkaar af wonen en elkaar pas afgelopen zomer hebben leren kennen. Petra Kalsbeek en Saskia Smid hebben besloten de krachten te bundelen en elkaar met hun paranormale gaven te versterken.
Dat willen ze naar eigen zeggen niet zozeer voor hun eigenbelang doen, ze willen graag wat meer liefde, licht, troost en kracht aan de mensen die dat goed kunnen gebruiken schenken. Beijumnieuws zal het komend jaar, in het zgn. crisisjaar 2012, extra aandacht gaan besteden aan de paranormale activiteiten van beide Beijumers.
Nieuwsgierig geworden? Ga dan overmorgen even kijken in Het Heerdenhoes.
Aanvang 20.00 uur, zaal open om half acht. Verzoek van de Lotusheerd om niet meer na 20.00 uur binnen te komen!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

aanrader!!
Gerrrit

Anoniem zei

Je zou toch verwachten dat deze mensen met al hun gevoeligheden en aanvoelen iets van mekaars bestaan hebben moeten weten als je 400 meter van elkaar vandaan woont en dat al jaren ! :)

Anoniem zei

@Anoniem, beetje flauw vind je niet? Gevoelige mensen die iedereen moeten kennen die in een straal van 400 m.wonen.