zaterdag 1 november 2014

AANRIJDING HOEK FRAMAHEERD/WIJKRING

Omstreeks twintig voor vijf vanmiddag vloog een politieauto met gillende sirene vanaf Kardinge via het Zadelpad (fietspad) naar Beijum. Zie foto links. Het doel van de snelle rit was een ongeluk tussen een auto en een scooter op het kruispunt Framaheerd met het fietspad dat langs de wijkring loopt.
Zie bovenste afbeelding. Ambulancepersoneel controleerde betrokkenen, maar aan de uitstraling en gezichtsuitdrukkingen te zien was niemand ernstig gewond geraakt.
Een scooter heeft voorrang op het fietspad, automobilisten die vanaf de wijkring de Framaheerd in willen rijden (vice versa) moeten voorrang verlenen. De blogger concludeert derhalve (met een slag om de arm) dat de automobilist schuld had aan het ongeluk.
Schuld of geen schuld, de betrokkenen handelden mét politieagenten en ambulancepersoneel alles harmonieus af. Op het laatst werden handen geschud en er werd gelachen.

Nooit leuk een ongeluk in Beijum. Wat wel leuk is dat je Martin Nuver kunt verwachten, hij was er weer bij. Zie foto rechts, klik groter. Zie vast ook www.112groningen.nl

4 opmerkingen:

Anoniem zei

In het alternatieve rampencircuit vraagt men zich wel vaker waardoor de journalist vaak eerder ter plekke is dan dat het ongeluk zich voltrekt.

Anoniem zei

Een taal lesje zou niet verkeerd zijn anoniem 20:06 !

Anoniem zei

Voor anon 10.43 zelf ook niet, want taallesje schrijf je aan elkaar, m.a.w. de pot verwijt de ketel.....

Anoniem zei

Een taallesje is 1 woord, anoniem 10:43!