zaterdag 29 november 2014

SPETTERENDE SINTERKLAASINTOCHT WINKELCENTRUM BEIJUM

 Hij kwam met z'n Pieten een kwartier te laat in Winkelcentrum Beijum aan, maar het was het wachten wel waard. De promenade van het enige echte winkelcentrum in de wijk swingde er door toedoen van een Antilliaanse trommelgroep over op het moment dat de Goedheiligman met z'n knechten binnen wandelde.
Zie de foto's, het was (is, u kunt er tot 17 uur heen!) een feest voor jong en oud, voor klanten en personeel en voor alle kleuren mensen die er bestaan. De lieve kinderen van Beijum mochten Piet en de Sint allemaal een handje geven, en natuurlijk keren ze niet met lege handen huiswaarts.

De kinderen uit de wijk komen deze dagen volop aan hun trekken, komende woensdagmiddag volgt nog een kinderfeestje met de Sint en z'n Pieten in De Bron.

In de loop van de avond of morgen volgt een videoverslag.


5 opmerkingen:

Anoniem zei


Bij het eerste bericht over Sinterklaas dacht ik, okay iedereen is nog druk met boodschappen enz. doen.
Vandaar dat er nog niemand gereageerd heeft.
Bij het tweede bericht dacht ik...goh, waar is toch iedereen?
Er zijn toch warempel genoeg kinderen te herkennen op de foto's, waarop door hun opa's en oma's en ouders die er ook bij waren, hier even gereageerd had kunnen worden?
2 x niks cq 0,0.
vandaar nu dus maar even...

https://www.blogger.com/comment.g?blogID=7686523974381187589&postID=5674473641301169167&isPopup=true

Het geeft mij een beetje een gevoel van troost.
Troost, dat niet alle moeite van berichtgeving helemaal voor niks was.

Anoniem zei

Het was een leuk feest. De sfeer zat er goed in. Blije gezichten en vrolijke Pieten. De bovenste foto heb ik bewaard. Ze lijkt op mijn dochter die ene Piet:) het was druk en gezellig. Ben wel helaas mijn sleutelbos kwijt geraakt...

Anoniem zei

Ach. En al dat gedoe over zwarte Piet ....in mijn optiek zijn er wel echte problemen genoeg waar oplossingen voor moeten komen. Lees bv." een ander soort geld". Dat is tenminste constructief.

Anoniem zei

Therese, er zijn ook mensen die geen behoefte hebben om net als jij op elk bericht te reageren maar die in stilte genieten zoals ik ook doe.

Anoniem zei


Therèse ja of Therèse nee is de vraag.

Oeiii, sleutelbos alweer terug gevonden?

haha leuk, dat deze Zwarte Piet zo op je dochter lijkt.