vrijdag 21 november 2014

WAT IS DIT BIJ DE KORREWEGBRUG?

Zal er een ongeluk gebeurd zijn? Dat was het eerste wat in het hoofd van de blogger opkwam toen hij gistermiddag vreemde tekens op het wegdek bij de Korrewegbrug ontwaarde.
Zie foto. Eerder dit jaar is de fiets- en brommerafslag voor weggebruikers die vanaf De Hunze (Wessel Gansfort) komen en over de Korrebrug richting de Stad willen van hoekig naar rond gegaan. Dit is in februari gebeurd, zie hier nog even de net aangelegde situatie vanuit een ander perspectief bekeken.

Zal er een ongeluk gebeurd zijn, of komt er weer een aanpassing? SGaan we terug van rond naar hoekig? Staat er nou DW met een 4 eronder op de weg gekalkt?
Het lijkt niet op graffiti, maar wat is het wel? Wie het weet mag het zeggen: Beijumnieuws@ziggo.nl

(Voor wie geen oriëntatie in deze heeft, rechtdoor loopt het Heerdenpad naar Beijum, rechts begint en eindigt de Ulgersmaweg en achter de rug van de fotograaf ligt de Korrewegbrug)

1 opmerking:

Anoniem zei

Zijn tekens van het wegbeheer. Dus de stoeprand gaat verlegd worden naar de witte streepjes. Jammer voor de bestraters die deze rare tong zo mooi en efficient hebben aangelegd.

Men wil de snelheid eruit halen bij de voorrangskruising. Totale onzin natuurlijk, want het 'nieuwe' fietspad geeft minder overzicht, dus meer kans op onheil (zeker als het glad is), maar ja, daar is het papieren gezag voor opgeleid.

Kees K.