donderdag 13 november 2014

AVONDSPITS-FILE ROND BEIJUM (Kijk uit voor mist!)Het is vanavond goed uitkijken voor wie de weg op moet of gaat. Dichte mist! Deze foto's zijn tegen half zes vanmiddag gemaakt vanaf de fiets ecoduct tussen Kardinge en Ulgersmaborg.

Er stond een file richting Beijum Zuid en Noord, zie afbeelding boven, dit in verband met de wegversmalling bij Beijum Noord. Het was ten tijde van fotograferen misschien wel het meest veilige stukje weg in stad en ommelanden om met dichte mist af te moeten leggen, zie de vele rode achterlampen der auto's. Kon niet missen, die moet je wel zien als je er aan komt rijden.

Ondertussen fietste ongeveer de helft der passerende fietsers met en de andere helft zonder licht op het fiets-viaduct voorbij. Zie foto's links en rechts.

Op onderstaande foto is te zien hoe het autoverkeer vanaf zuid aan kwam rijden, mensen wat een lange sliert witte koplampen, zie linker baan (is op bovenstaande foto rechter baan).
Opvallend was te zien hoe weinig verkeer er vanaf de noordelijke ringweg en de Eemshavenweg richting zuidelijke ringweg en Hoogezand reed.

Het kan niet missen, veel mensen hebben een baan in de stad, meer dan dat stadjers boven Groningen (Winsum, Bedum, etc.) hun brood verdienen. Alle forensen rijden na gedane arbeid weer richting huis, naar noord Groningen.

Kijk uit als u de weg op moet!

Geen opmerkingen: