vrijdag 14 november 2014

EXPOSITIE ATSJE STRAATSMA IN GEZONDHEIDSCENTRUM (Huisartsen)

We kennen haar allemaal van de wekelijkse serie Beijumskap, elke vrijdagavond om 18 uur volgt een nieuwe aflevering uit deze bijna 200 edities tellende foto (+tekst) serie op Beijumnieuws.
Sinds afgelopen dinsdag exposeert fotografe Atsje Straatsma in de wachtkamer en hal van de huisartsen in het Gezondheidscentrum.

Hoe ben je er zo toegekomen om hier foto's voor het publiek op te hangen? "Ik zat een paar maanden geleden in de wachtkamer en heb m'n visitekaartje achtergelaten en de vraag gesteld of ik er een keer kon exposeren. Van het een kwam het ander."
De foto's die na binnenkomst rechts hangen komen bekend voor, hier hangen de Beijumskaps, zie linker afbeelding. In de linker wachtkamer hangen de schilderijen die op bovenstaande foto zijn te zien.

De foto tweede van links op bovenstaande foto is ook op ansichtkaart te krijgen. Zie foto rechts, de kaarten liggen op de balie naast de doktersassistente.

Normaal gesproken gaat een mens liever niet naar de huisarts, maar als je er dan toch voor een consult of herhaalrecept heen moet en even moet wachten, neem dan even de tijd om in alle rust de foto's van een der beste fotografen van Beijum (sinds kort woonachtig in De Hunze) tot je te nemen (Ge√Įnteresseerden kunnen natuurlijk ook los van een bezoek aan de huisartsenpraktijk komen kijken).

Vanaf begin november 2014 exposeer ik bij de Huisartsen Beijum, Emingaheerd 10 in Groningen. Mijn werk is daar te zien tot begin februari 2015. U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

http://atsjestraatsma.com/index.php/nieuws

Vandaag om 18.00 uur: Beijumskap aflevering 195

Geen opmerkingen: