dinsdag 11 november 2014

KRUISPUNT BEIJUM NOORD OP DE SCHOP

Kruispunt Beijum Noord is niet meer zoals het altijd is geweest. Zie foto links, daar kwam het verkeer dat van de Eemshavenweg en de Noordelijke Ringweg kwam in Beijum aan als de afslag werd genomen. Foto is vanaf dezelfde plek genomen als waarvandaan bovenste afbeelding ook is gerealiseerd, maar dan met een 180 graden draai. De op- en afritten liggen in de nieuwe situatie naast elkaar, daar waar ze eerst tegenover elkaar lagen.
De linker baan komt van noord, de rechter oprit gaat richting zuid.
Zie ook het voertuig dat boven tegen de Beneluxweg aan staat. Foto rechts. Er wordt gewerkt aan het kruispunt, dat moge duidelijk zijn. Foto's zijn afgelopen zondag gemaakt.
Onderste bericht is vandaag ingezonden:

Automobilisten dienen op maandag 17 en dinsdag 18 november (onder voorbehoud van weersomstandigheden) rekening te houden met hinder op de Oostelijke Ringweg ter hoogte van Beijum-Noord. Er is dan slechts  één rijbaan beschikbaar. Tevens zijn dan de op-en afritten tussen de Oostelijke Ringweg en de Cuijpersweg (Beijum-Noord) afgesloten.

Dit heeft te maken met het aanbrengen van de definitieve (witte) belijning op de Oostelijke ringweg tussen de Beijumerbrug en de aansluiting op Beijum-Zuid.
Verkeersomleiding
De omleiding voor het  verkeer dat vanaf Ring Oost naar Beijum-Noord of vice versa wil rijden, gaat via de de wijk de Hunze en via Beijum-Zuid.
Beijumerbrug
De werkzaamheden aan de Beijumerbrug lopen voorspoedig. Een eerste gedeelte van de bouw het nieuwe viaduct is al gerealiseerd. De verwachting is dat in december van dit jaar het eerste deel (Witte Lam zijde) van het nieuwe viaduct Beijumerbrug in gebruik genomen kan worden. Daarna wordt de andere helft gebouwd.
Lees ook hier.


Geen opmerkingen: