zaterdag 8 november 2014

KRISMA HOUDT VANDAAG OPEN DAG (Net als zes andere gastouders in Beijum)


"Ik hou van kinderen, ik vind het heerlijk om er mee te werken." 

Gastouder Krisma Paulina is woonachtig in de Boelemaheerd en ze straalt er over als ze het over haar werkzaamheden met kinderen heeft: "Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, kinderen zijn van harte welkom."

Op haar flyer staat: Gastouderopvang Krisma, flexibele, huiselijke gastouderopvang, zeer ervaren, liefdevol, veel speelmogelijkheden, ontwikkelingsgericht en flexibele tijden mogelijk.
Vandaag houden zeven gastoudergezinnen die verbonden zijn aan SKSG open dag. Zie desgewenst nog even deze aankondiging.

Krisma Paulina straalt vertrouwen uit: Bent u op zoek naar een vertrouwd adres, waar uw kind liefdevol wordt opgevangen? Bij mij is uw kind in veilige handen. Ik bied aan kinderen van 0 tot 12 jaar verantwoorde opvangin een huiselijke sfeer. Wij spelen elke dag spelletjes en we knutslen veel. Ook wordt er veel gezongen en gedanst. Wij spelen graag buiten!
"MIJN DOEL IS OM ELK KIND EEN GEZELLIGE EN LEERZAME DAG AAN TE BIEDEN EN ERVOOR TE ZORGEN DAT UW KIND MET EEN GLIMLACH EN EEN BLIJ GEVOEL WEER NAAR HUIS GAAT."

Van twee tot vijf uur vanmiddag kunt u baar haar of een der zes andere gastouders in de wijk terecht. Bij Krisma serveert de heer des huizes zelf gemaakte Hollandse snert.

1 opmerking:

Anoniem zei

Als mijn kinderen nog klein waren , zou ik ze hier met een gerust hart achterlaten .