zondag 19 april 2015

24 APRIL SP-AVOND IN HET TREFPUNT

De SP werd tijdens de afgelopen verkiezingen voor de Provinciale Staten met afstand de grootste partij van Beijum. Ruim een op de vier stemgerechtigden in de wijk kleurde een rode cirkel achter een kandidaat van de Socialistische Partij.
Grote kracht in Beijum achter het SP-succes is Wilma. Ze zond bovenstaande flyer in, u ziet haar op een ongeveer twee jaar oude foto met voorman Emiel Roemer staan.

Op vrijdagavond 24 april is het mogelijk om kennis te maken met de SP en om in gesprek te gaan.

 Op de Twitter-account van 'Granny Wilma' staat:

Wilma @Grannny63  ·  4h 4 hours ago
Maak kennis met de #SP en praat mee over #Beijum Vrijdagavond 24 April om19.30 In het #Trefpunt  Beijumerweg 17. 

JF; Het staat elke politieke partij vrij om informatie op te sturen wat met Beijum te maken heeft. Beijumnieuws@ziggo.nl

1 opmerking:

Willem Pauwelussen zei

Zojuist die folder gezien.
Ik lees dat de rijkste 10% van ons volk ruim 66% van het vermogen bezit, terwijl de armste 10% een schuld heeft van gemiddeld €.57.000 en dat dat eerlijker moet.
Tja.
Ik heb er al in diverse media mijn verwondering over uitgesproken dat Nederland elk jaar €.10.000.000.000 weggeeft aan wat de 'financiële markten' wordt genoemd, en wat de rente is op 's lands staatsschuld. Dat is hetzelfde grootkapitaal dat nergens belasting betaalt, omdat ze van de meest voordelige belastingregels in elke staat profiteren.
Van de SP met zijn maöistisch verleden had ik daar ooit wel eens reactie op verwacht.
Want ALS er al iets eerlijker moet dan is het DIT wel!
Tenzij de SP of een andere club of iemand me kan uitleggen dat en waarom ik hier de plank volledig missla kan ik er niets anders in zien als dat ons via het dreigende spookverhaal over het monster van het financieringstekort al tientallen jaren het geld uit de portemonnee wordt geklopt om terecht te komen bij de superrijken die blijkbaar nooit rijk genoeg zijn.