vrijdag 17 april 2015

"MIJN COLLEGA HAD VERKEERDE LIJM GEBRUIKT"

Het nieuwe speelveldje in de Froukemaheerd wordt dagelijks druk bezocht.
Er gaat wel eens iets kapot, zo moesten een maand geleden twee heren uit Zoetermeer komen opdraven om een klim- en glijapparaat te herstellen nadat er iets te grote kinderen op hebben gehangen.

Gistermiddag kwam er weer een autootje aan tuffen. Er kwam een mijnheer uit met een pot lijm, een stuk van een of ander spul (zie rechtvoor op de foto) en een soort van plamuurmes. Wat komt u doen mijnheer? "Een collega heeft verkeerde lijm gebruikt en ik kom dat even herstellen." Een stuk kunstgras onder de glijpaal scheen losgeraakt te zijn. Waar komt u nu vandaan? "Uit Zoetermeer." Het lijkt me een leuk vak, door Nederland rijden om speelveldjes te repareren. "Dat is het ook."

Het was een aardige man. In gedachten zag de blogger hem als tien jarige met korte broek aan in een denkbeeldige zandbak op het speelveldje. Leuk idee dat iemand vroeger kind is geweest en op volwassen leeftijd speelveldjes gaat onderhouden. En lekker vanuit Zoetermeer naar Beijum komt rijden om dit in de praktijk te brengen.

Geen opmerkingen: