vrijdag 10 april 2015

"WE GENIETEN ERG VAN DIT NIEUWE SPEELVELDJE"

Het een maand geleden gerealiseerde speelveldje op het pleintje in de Froukemaheerd mag zich in een grote belangstelling verheugen. Dagelijks staan tientallen kinderen zich rondom de speeltoestellen te verdringen.
Dat meestal tussen ongeveer 16 en 20 uur zoals afgelopen week het geval was. Basisschoolkinderen in de wijk hadden immers geen paasvakantie, dit in tegenstelling tot hun wat oudere leeftijdsgenootjes die al op de middelbare school zitten. Terzijde, wat een ergerlijke vakantiespreiding, ondergetekende had/heeft deze week twee kinderen thuis i.v.m. vakantie, een ander moest gewoon naar school. Maar goed.
Bovenstaande foto is gisteren aan het begin van de avond gemaakt. Blije kinderen genoten op het speelveldje. Moeders en vaders kunnen lekker vanaf een zitbankje (er zijn er twee) toekijken en meegenieten.
Nu nog een ijscowagen. Warme dagen en zwoele avonden. Bewegende kinderen, samen spelen, sociaal contact. Het speelveldje aan de Froukemaheerd is een groot succes.

2 opmerkingen:

Anoniem zei


opvallend is, dat de lieve moeder en een aantal kinderen er wel een wandelingetje voor over hadden. ze wonen namelijk niét in de froukemaheerd maar in de godekenheerd.
des te fijner dat de speelapp. voor iedereen is, hè?

Anoniem zei

Welke school heeft Paasvakantie? Dat bestaat toch allang niet meer en is vervangen door de meivakantie?