zondag 26 april 2015

BERICHT VAN SCOUTINGGEROEP DE VOERMAN IVM KONINGSDAG

Koningsdag, een Koningsfeest!
Aankomende maandag kleurt het land weer oranje. Dit omdat de Koning dan jarig is. Ook in Beijum kleuren we mee. Wij als scouting de Voerman zullen weer ruimschoots vertegenwoordigd zijn met een aantal leuke/lekkere activiteiten op het veld achter de Beijumkorf.
Dit jaar bouwen we een heus scoutingdorp op. We zullen natuurlijk oud en vertrouwd broodjes gaan bakken maar hiernaast zullen er onder andere ook spulletjes worden verkocht, staat er een grabbelton en kan er koffie, thee en limonade worden gedronken. Maar bij de koffie hoort natuurlijk iets lekkers. Ook daar is aan gedacht! Droomfestijn verzorgt voor maandag overheerlijke Koningscupcakes. Deze kun je toch niet missen?
Reden te over dus om maandag naar het grasveld achter de Beijumkorf te komen. Enne, is het niet zulk lekker weer? Dan zorgen wij natuurlijk voor een afdakje. En ach, tijdens het schuilen kom je vaak de leukste mensen tegen!
Tot maandag!

Update 22:21 uur, de scouts zijn vanmiddag/vanavond reeds begonnen met de opbouw van hun tentenkamp op het veld waar morgen de vrijmarkt in Beijum zal worden gehouden. 
Sabine van der Kolk van scoutingclub de Voerman stuurde de foto's op.

http://www.devoerman.nl/
www.droomfestijn.nl

Geen opmerkingen: