donderdag 30 april 2015

VREEMDE AFBEELDING EN TEKENS OP DE BEIJUMERWEG

De Beijumerweg ziet er momenteel op z'n fleurigst uit. Overal paardenbloemen, brandnetels en bomen die beginnend groen zijn.
Het enige lelijke wat er tussendoor kan komen is door de mens voortgekomen. Alhoewel, de scheuren in het wegdek, daar kan de mens niks aan doen.
Maar wat een rare tekening zien we daar, zie foto. Nou ja, raar, in sommige kringen is het blijkbaar gangbaar om mannelijke geslachtsorganen via krijt, potlood of verf op een ondergrond te produceren. Vrijheid blijheid.

Maar waarom nou en public op de Beijumerweg? Moet er soms iemand voor lul worden gezet? Als de 'kunstenaar' een beetje ballen heeft, zet hij z'n (haar?) eigen naam bij z'n werkstuk.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Het zijn dingen die kunnen gebeuren. Aan de kant van de weg. Het is goed dat er eens wat aandacht aan wordt besteed. Want ook in Beijum wordt getekend. Graffiti is vaak de allerlaatste uitlaatklep voor misdeelde jongemannen, veelal uit straatarme gezinnen, vlak voor zij in de criminaliteit verdwijnen. (grapje)
Het is in elk geval, volgens ons, geen felicitatie voor onze eigen Hans Alders, als onze kersverse Nationaal Coördinator Groningen. Bijna aangetreden! Hans, gefeliciteerd. Nu meteen aan de slag om de bange Groningers te 'ontzorgen'.

Willem Pauwelussen zei

Gekken en dwazen schrijven hun namen op muren en glazen.
Blijkbaar niet alleen hun namen.