woensdag 8 april 2015

"MAG DEZE CONTAINER EEN KEER GOED GEREPAREERD WORDEN"?


Zo op het eerste gezicht lijkt dit een doorsnee aflevering uit de serie 'Vuilnis in Beijum,' Want wat wordt er hier, foto, hoek Ypemaheerd met de wijkring (links staat de waterfontein) een potje van gemaakt. Maar schijn bedriegt ook een beetje.

Tijdens het fotograferen, eergistermiddag, kwam een omwonende aangelopen. "We hebben er zo vaak achteraan gebeld dat die container stuk is, je word er gewoon niet goed van. Dan wordt ie weer even gemaakt en een paar dagen later blokkeert ie weer. De mensen zijn hier van goede wil hoor maar we gaan onze vuilnis ook niet in de schuur opstapelen met alle gevolgen van dien. Mag deze container aub een keer goed gerepareerd worden? "

Omwonenden hebben een pasje voor de container waar ze hun vuilnis in kwijt kunnen. Maar ja, wat nou als het ding de zakken niet in wil 'slikken?' Er weer achter aan bellen? Stinkende zakken in de schuur opstapelen? Of toch maar bij de container zetten met alle gevolgen van dien (katten die de boel openscheuren, etc)?

Of zal het hier mee te maken hebben?
Ondergrondse afvalcontainers, papier- en glascontainers #050 dinsdag niet geleegd vanwege harde wind

1 opmerking:

Anoniem zei

De containers zijn berekend op 1 zak per lading. Prop je de laadklep te vol dan ledigt hij zich niet. het ligt dus wel aan de gebruikers.