woensdag 15 april 2015

"DOE DE GROETEN AAN BEIJUM VAN HET CENTRAAL WONEN-PROJECT"


De bewoners van het Centraal Wonen-project in de Bentismaheerd kunnen hun hart weer op. Het mooie voorjaarsweer zorgt ervoor dat ze er met z'n alleen een gemeenschappelijke ruimte bij hebben gekregen. In de buitenlucht natuurlijk. Samen in de tuin zitten.
De foto is vanmiddag tegen vier uur vanaf de Beijumerweg gemaakt. Hét fietspad dat midden door Beijum kronkelt maakt zich weer op voor z'n mooiste periode van het jaar. Aarzelend kleuren de bermen geel met duizenden paardenbloemen en boterbloemen. De bomen beginnen zich, net als elders in de wijk natuurlijk, langzamerhand groen te tooien.

Natuurlijk wilde het vrolijke gezelschap dat in de tuin van Centraal Wonen zat wel even op de foto. Roepend:" Zet je er wel even bij dat we de groeten aan Beijum doen?"

9 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een naar idee dat er steeds iemand door de wijk zwerft die mensen op privéterrein met een camera begluurt.

Kees Huizenga zei

Dag Anoniem,

Die personen op de foto zwaaien vol waardering en op zonnige wijze naar Johan Fehrmann. De beheerder van Beijumnieuws is zeer populair in de wijk Beijum. Dat blijkt.

Bent u misschien jaloers op de tierelier van Beijum? Bent u iemand van de BOB? Waarom deze valse en vileine toonzetting?

Waarom anoniem digipesten?

Anoniem zei

Dhr Huizenga valt met zijn commentaren toch wel buitengewoon door de mand, nu hij het verschil tussen digipesten en flagrante schendingen van de privacy niet meer onderkent.

Anoniem zei

Wat een tokkiediscussie. Er wordt gevraagd of er een foto mag worden gemaakt en iedereen is enthousiast en dan is het een flagrante schending van privacy. Stompzinnig.

Bianca zei

Ja, hij loopt ook steeds om mijn huis, 24 uur per dag. Oh hij loopt in de tuin.

Anoniem zei

Wij doen meestal direkt de luxaflex dicht zodra die voyeur met z'n camera weer langs komt. Zal wel voor de AIVD of sociale recherche werken.

Anoniem zei

@anoniem 1205 slecht geweten of wat te verbergen?

Anoniem zei


O, er schijnen mensen te zijn die iets te verbergen te hebben.
Nou, de mensen op de foto in ieder geval niet.

Hoe heet ook weer de spreuk....spijkers op laag water zoeken? Zo geloof ik, hè?

O wacht even...zo, heb even gezwaaid naar de blogger, die zomaar heel vriendelijk mijn kant op keek.

Ons kent ons.
Zo groot is ons dorpje tenslotte niet, hè :-)??

Johan Fehrmann zei

Discussie gesloten. De blogger kent niemand van de personen die vrijwillig op de foto gingen. IP-adres van anonieme reageerders is bekend.