zaterdag 18 april 2015

WAT IS ER MET HANGGROEP CLAREMAHEERD AAN DE HAND?

Het is half april geweest en het is avond aan avond rustig voor het Café Biljart aan de Claremaheerd. Terwijl het daar tot juni vorig jaar tot in de late uurtjes toch steeds erg druk was.
Niet dat uitbaters en bezoekers van het café de hangjeugd missen, integendeel: "Wat een rust, laten ze maar voor altijd weg blijven."
Er gaat een gerucht door Beijum al zou er een vete onder sommige Antillianen heersen, en dat daarom sommigen zich niet op straat zouden durven wagen. Voor wat het waard is. Tot anderhalf jaar geleden was het hangen hier schering en inslag. Vanaf ongeveer dat moment zou er sprake zijn van een samenscholingsverbod.
Maar of dat de reden is dat het doodstil voor het café is geworden? Een beetje doorgewinterde hangjongere laat zich niet afschrikken door een samenscholingsverbod...

Wie informatie heeft: Beijumnieuws@ziggo.nl
Foto is vannacht omstreeks 1 uur vanaf Plein Oost gemaakt. Het was doodstil. Wat een rust.

Tot dat moment was het gezellig in hét café van Beijum. En dat zal het vanavond naar verwachting ook weer zijn. Zie rechter afbeelding, omstreeks kwart voor een in de kroeg gemaakt. Vanavond is er weer koppeldarten. Inclusief allerhande prijzen die te winnen zijn.

Geen opmerkingen: