dinsdag 1 december 2009

FOTO'S EXPOSITIEOPENING PAND 49 (afgelopen zondag)

Zoals reeds eerder vermeld kon ik door andere verplichtingen afgelopen zondag niet in Pand49 zijn waar een groepsexpositie werd geopend door een groep kunstenaars (professionals en amateurs) met als thema licht.
Gistermiddag werden deze twee foto's opgestuurd door iemand die zondag wel aanwezig was. Het is de laatste expositie van het jaar 2009, afgezien van de zomermaanden is Pand49 steeds open geweest en hebben verschillende kunstenaars hun werk vanuit het pand aan een breder publiek getoond.
Onderstaande tekst werd met de foto's meegestuurd:
Bij de opening van de groepsexpositie in Pand49 brachten ongeveer 75 mensen een bezoek aan de galerie. Er viel niet alleen van kunst te genieten. Een drietal dichters uit Beijum hielden een voordracht. Het waren Rene Wubbolts, Paul M. Borggreve en Willemien Mensinga. De gedichten vielen in goede aarde en het publiek stelde het zeer op prijs. De expositie is zeker een bezoek waard. Een dertigtal kunstenaars uit Beijum en omstreken exposeren met werken met het thema "Licht." De expositie loopt nog tot 6 januari. Open van di za 13.30-17.00 uur.

Geen opmerkingen: