dinsdag 1 december 2009

CREATIEVE LES OVER BEIJUMER BEELDEN


Op de site van de Heerdstee las ik het volgende bericht:
De leerlingen van de groepen 4, 5 en 6 zijn in de gelegenheid om dit najaar samen met hun ouders mee te doen aan een uniek project. Willy Koolstra, kunstenares en ouder van één van onze oud-leerlingen, heeft dit kunstproject ontwikkeld. Informatie over dit project en een opgavenformulier worden aan leerlingen van de betreffende groepen meegegeven. Van harte aanbevolen!!!!

Morgen is al weer de laatste keer dat Willie Koolstra in het kader van dit project kunstles geeft op de Heerdstee. Deze foto's zijn vorige week woensdag genomen. Drie ouders en zeven kinderen poseren voor aanvang van de les even bereidwillig voor de fotograaf. Willie Koolstra staat links achteraan met blauwe shirt aan. De vraag of ze zin hadden in de les was in feite overbodig, de ogen en lachende gezichten spraken boekdelen. Met Beijumer beelden worden kunstwerken bedoeld die concreet in en om Beijum staan. Deze beelden werden door de kinderen en sommige ouders nagemaakt in de vorm van een tekening of schilderij.
Tegenwoordig kun je je cv op internet zetten, via deze link komt u bij die van Willie Koolstra. Naar het schijnt heeft ze al een behoorlijke staat van dienst op het gebied van kunstlessen aanbieden aan basischolen:
http://www.cbkgroningen.nl/content.cfm?fuid=33&pid=15&nummer=318&id=424
http://www.heerdstee.nl/
Bezoek ook de website van Willie: www.arterieur.nl

Geen opmerkingen: