donderdag 3 december 2009

DE CAMERA

Eergisteravond was ik met twee camera's aanwezig op de inspraakavond over Plein Oost in Innersdijk. Gisterochtend zag ik tot mijn schrik dat er maar een camera in mijn jaszak zat. En laten daar nou net filmopnames en foto's opstaan van een begrafenis waarbij ik eergisterochtend aanwezig was. Een camera transformeert dan heel gemakkelijk van een kille en ijzeren gebruikvoorwerp tot een apparaat waar emotionele waarde aankleeft. Er zit leven en gevoel in.
Direct maar Innersdijk gebeld en jawel, de camera was dezelfde avond gevonden en veilig opgeborgen.

Hoezo zijn mensen slecht, niet te vertrouwen en allemaal egoïstisch? Het valt allemaal dik mee, dat blijkt ook maar weer eens na de eerlijke vondst op Innersdijk. Gisteren ging ik naar Innersdijk om mijn gevoelsding weer op te halen.Ina Struijck, zorgcoördinator van de Interne Dienst kwam met het apparaat(de hele geschiedenis op Beijumnieuws is er mee gefilmd en gefotografeerd en er staan voor iemand dierbare foto's op de camera) naar beneden. Jawel, ze wilde best even op de foto evenals telefoniste Barbara Dalstra. Mag een beetje reclame voor Innersdijk even als tegenprestatie voor de eerlijke vondst?
Op 23 december kunnen Beijumers voor een aanvaardbare prijs een kersdiner nuttigen op Innersdijk. En zoals reeds eerder vermeldt, het verpleeghuis heeft ook een Brasserie:
http://beijumnieuws.blogspot.com/2009/11/innersdijk-heeft-een-brasserie.html

Geen opmerkingen: