vrijdag 4 december 2009

BALLONORGANISATIE BOOS OP GEMEENTE GRONINGEN

Het kon niet uitblijven, de gemeente Groningen gaf onlangs de ballonorganisatie op z'n falie. Dat gebeurde twee weken geleden: De organisatie van het ballonfeest in augustus op Kardinge heeft flink wat steken laten vallen. Zo werden aanwijzingen van de hulpdiensten onvoldoende en niet snel genoeg opgevolgd. Bij het feest kwam een ballon in het publiek terecht en raakte meerdere toeschouwers gewond.
Zie verder de link onderaan.

Vandaag slaat de ballonorganisatie weer hard terug naar de gemeente Groningen:
De organisatie van het ballonfeest in augustus op Kardinge is boos op B en W van Groningen. De Stichting OpStap verwijt het college een foute voorstelling van zaken te geven van het feest waarbij een ballon in het publiek terechtkwam. Er zijn, zo stelt de organisatie in een boze brief, helemaal niet meerdere toeschouwers gewond geraakt, zoals B en W beweren. "Bij ons weten is er slechts één kind (één te veel) lichtgewond geraakt." http://www.dvhn.nl/
http://beijumnieuws.blogspot.com/2009/11/ballonorganisatie-ging-in-de-fout.html

1 opmerking:

Hilda Hofstra zei

een van onze vrienden had medische hulp nodig tijdens het ballonfestival. Er waren meteen mensen van de EHBO ter plaatse en de ambulance was er vrij snel.
Dus dat was alles prima geregeld, hoewel het nog zwart zag van de mensen.Volgens het ambulance personeel was het incident met de ballon met een sisser afgelopen.