donderdag 17 december 2009

DE WINTERSE BEIJUMRIJDER, 17 DECEMBER 2009


Het moest eigenlijk verboden worden, wie gaat er nou met deze winterse omstandigheden een rondje rijden door Beijum met de camera in de hand? Maar, de wijk lag er zo geweldig bij, ik moest en zou met de camera op pad. Is het toeval dat de video stopt na het passeren van een politieauto? 

U kunt hier (beneden) een rondje wijkring zien en ook de oversteek tussen Beijum Noord en Zuid over de Beneluxweg werd gemaakt. Wellicht wijst de toekomst uit dat het historische beelden zijn, komen er nog meer van dit soort winterse dagen?

Rij even mee door de witste wijk van de stad en luister naar de muziek. Winter Wonderland van the Carpenters, dit nummer start na ongeveer 300 meter rijden. Wordt het een witte kerst? Ik weet in elk geval dat voor de leerlingen van de Wessel Gansfortcollege aan het Heerdenpad en voor basisschool de Heerdstee de kerstvakantie al is aangebroken. Er komt vanacht nog meer sneeuw, wat is het dan waard om ouders, leerlingen en personeel de barre tocht naar en door Beijum te laten maken voor nog één dagje school?

Geen opmerkingen: