zondag 6 december 2009

HOE WORDT DE KOMENDE OUD EN NIEUW?

Even was ik afgelopen vrijdag in de veronderstelling dat het pand van kapper Gerrie de Boer op Plein West nieuwe rolluiken zou krijgen, ik was zelfs kwijt dat het pand überhaupt rolluiken had. Maar de eigenaar vertelde me even later dat de bestaande rolluiken een onderhoudsbeurt kregen. Wat zijn rolluiken eigenlijk ongelofelijk duur, kijk voor de aardigheid eens op:
http://www.rolluiken.nu/prijzen/index.html Met veel gevoel van cynisme mag je wel stellen dat vandalen voor redelijk wat werkgelegenheid zorgen. De oud en nieuwnacht van afgelopen jaar was relatief rustig in Beijum, praktisch alle bushokjes bleven heel en dit was tegen alle verwachtingen in. De Boer vertelde dat ook dit jaar Plein West met containers zal worden afgesloten. Voor één nacht zal het hier weer een complete vesting worden. Wordt het weer een redelijk rustige nieuwjaarsnacht? Of moet de ME weer worden ingezet? Of nog erger, de brandweer? Ik weet een paar objecten die redelijk gemakkelijk kunnen afbranden. Maar laat me de vandalen en pyromanen in de wijk niet op ideeën brengen.

3 opmerkingen:

Karin.P. zei

Nu komen ze vast allemaal naar oost :-P via mijn dochter heb ik wel het e.a gehoord of het allemaal waar is zie of lees ik wel op 1-1-2010

Anoniem zei

In de bosjes bij de Albert Heijn vond ik vandaag (07/12) een lege fles, vol met krantensnippers. De tuit was zwartgeblakerd. Er stak een lont uit. Voor de rest was de fles nog heel. Bijna had ik hem ingeleverd voor statiegeld.

(René)

Anoniem zei

Die moet je naar de wijk agent brengen voor het onderzoek naar de branden in beijum