vrijdag 18 december 2009

VERHUIZING MONTESSORISCHOOL BEGONNEN(en meer)

Het is bijna niet meer bij te benen wat er in de wijk allemaal gebeurd. I.v.m. een paar vrije dagen kan ik hier m'n hart op aan de sfeervolle winterse indrukken. Er staat nog een video op de rol voor publicatie. Allerlei beloofde artikelen schuiven nog een keer door, sorry beste lezers, ik wil niemand aan het lijntje houden maar de actualiteit gaat even voor. Vanochtend waren mensen van de 1e Montessorischool bezig om gebruiksvoorwerpen naar De Dijk te verhuizen.(onderste foto) Er was ook een verhuiswagen ingehuurd om de zware gevallen over 100 meter te verhuizen naar de nieuwe locatie. U hebt dit jaar daar nog een video-opname over tegoed.

Vanmiddag werd tijdens een sneeuwbui een grote tent opgebouwd op Plein Oost, hier kan morgen in geskate worden begreep ik van omstanders.
Vanavond is er een Afghaanse avond georganiseerd in multicultureel Beijum. De avond begint om 18.00 uur en zal tot 22.00 uur duren. Als u interesse voor de Afghaanse avond hebt: het vindt plaats in Innersdijk. Uit de flyer: De werkgroep "Plek voor iedereen" bestaat uit Yakub Behruz (Afghaanse gemeenschap), S.O. Ndjate (Afrikaanse gemeenschap), Perla LOurens en Swinda Stamper (Antilliaanse gemeenschap), A.Azad (Iraanse gemeenschap), Samual Toure (Guinese gemeenschap), Beja Ramdas (Surinaamse gemeenschap), Irma Zijlstra(ROEZ), Joyce van der Waal (Stiel) en Afsaneh Mogadam (MJD). Kan het internationaler? Vanavond om 18.00 uur in Innersdijk.
Gek op ijshockey? Klik de flyer linksboven groter!

1 opmerking:

Karin.P. zei

De tent is voor de kermarkt en de artiesten vanmiddag niet om in te skaten ;-)