maandag 14 december 2009

UITNODIGING OPENING DE DIJK

Er komt een spannende tijd voor de mensen van de 1e Montessorischool de Dijk aan. Het afscheid van de oude vertrouwde school is aanstaande en de overgang naar de nieuwe de Dijk langs de Zuidwending zal binnen 4 weken een feit zijn. De school is natuurlijk niet alleen van de schoolgaande kinderen, de ouders en van het personeel maar ook een beetje van heel Beijum. Op de foto is te zien dat de Dijk dé school in de wijk is die letterlijk het dichtst bij de mensen staat. De afstand tussen de Dijk en de naastgelegen flat aan de Wibenaheerd bedraagt ongeveer anderhalve meter. 6 Januari 2010 wordt misschien wel de belangrijkste dag in de historie van de school. Klik de flyer groter en als u op deze dag tijd of zin hebt, of gewoon nieuwsgierig bent, kunt u gewoon even komen kijken.
Na 12 jaar wachten is het dan zover. Op 6 januari 2010 zal wethouder José van Schie de nieuwbouw van Pinokkio en de Dijk feestelijk openen. We zouden het erg leuk vinden, dit voor de school bijzondere moment, met u te delen. De hele dag zal in het teken staan van de overgang van oud naar nieuw. De officiële opening is om 14 uur.
Programma voor deze dag
8.45 uur we verlaten de oude school en zetten de eerste stappen in de nieuwe school
14.00 uur officiële opening door wethouder José van Schie 14.15 rondgang door het gebouw, voorstelling en informele receptie

http://www.montessorigroningen.nl/

Geen opmerkingen: