woensdag 2 december 2009

SINTERKLAAS IS IN BEIJUM

Wat een spanning vanmiddag in de Sporthal: zou hij komen? En, komen er ook cadeautjes mee? Ben ik wel lief en zoet geweest?
Het wachten duurde lang in de Sporthal maar uiteindelijk kwam hij toch. De prangende vraag werd aan hem gesteld: zijn de kinderen uit Beijum wel lief. Zonder aarzeling antwoordde hij: iedereen is lief. En zo is het. Op kinderniveau natuurlijk. De intro van de video duurt wat lang, dit is express gedaan want ik kan me voorstellen dat zoveel mogelijk kinderen zich nog een keer terug willen zien. Ik kon de Sint in de Sporthal niet te lang volgen, in Albert Heijn werden namelijk speculaaspoppen versierd. De verhouding Oost West sloeg vanmiddag overduidelijk door in het voordeel van Oost: daar moest je zijn! Maar zoals altijd lette ook vanmiddag Albert Heijn op de kleintjes, een handjevol kinderen was hier bezig om lekkere speculaaspoppen te maken. Trouwens, waarom kwam de Sint in de Sporthal en niet net zoals vorig jaar op Plein Oost? Wel, als je Spaanse temperaturen gewend bent..., het was voor de bejaarde heilige wel erg koud vanmiddag.Kijk even mee naar een middagje Sinterklaas in Beijum.

1 opmerking:

Karin.P. zei

Zie dat je mijn video en foto's niet nodig bent.
Maar hij kwam wel degelijk aan op plein oost.
Hij kwam samen met zijn pieten uit Innersdijk de pieten waren nog even aan het gek doen op het balkon bij innersdijk en boven de bieb.
Ik vondt de opkomst matig dit jaar het lijkt wel of het met het jaar minder wordt.
Ik telde op het plein zo'n 35 kids.