woensdag 5 oktober 2011

AL WEER (DÉ) WEEKKRANTEN IN DE BERM

Ik weet niet hoe moralistisch ik moet zijn, wie vrij is van zonden werpe immers nog altijd de eerste steen, maar langzamerhand vind ik dit een beetje te gek worden. En daarom dit keer maar even een grote foto. In de derde week van juli zag ik ter hoogte van de Zuidwending een partij kranten liggen. Dé Weekkrant Groningen. Kan een keer gebeuren. Maar halverwege september lag er weer een partij, en wel op praktisch dezelfde plek. Lees hier! Weer Dé Weekkrant Groningen.
Zou het een hardleerse bezorger zijn van Dé Weekkrant Groningen? Want, gisteren lag weer op nagenoeg dezelfde plek nog half ingepakte exemplaren van dezelfde krant in twee plastik verpakking langs de weg. Dit gaat te ver, de bezorger moet nou toch een keer stevig opvoedend worden aangesproken: Beste jongeman (of ben je een dame?), jij mag dit best een waardeloze krant vinden die je de lezers niet gunt, en waarmee je het milieu in Beijum wil verpesten. En het is ook héél goed dat je er dit keer een nette plastik tas van Albert Heijn en de Aldi om hebt gedaan, maar wil je in het vervolg de hele mik alsjeblieft in een papierbak deponeren? En dan graag eerst de plastic tassen er om weg halen, die horen namelijk niet in een papierbak. En wil je dan gelijk ook als de donder dat lege energiedrankblikje van je in een vuilnisbak gooien!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Zijn energie was op. Dé Weekkrant Groningen gaf er nl. geen leuke fietstassen bij en hij is nog sparende. Zijn kleine spierballetjes hebben het begeven. Moeders gaf hem wel een energiedrankje mee. Helaas hielp nog niet.

Anoniem zei

http://www.deweekkrant.nl/verspreidklachten