vrijdag 7 oktober 2011

ONDERTUSSEN AAN DE CLAREMAHEERD

Gisteravond werd ik getipt over het feit dat een overlastpleger uit zijn huis aan de Claremaheerd zou zijn gezet.
Op deze blog van een omwonende vond ik deze foto + tekst:
Vanmiddag is de buurman door de politie meegenomen, hij was al heel de ochtend erg onrustig en na een telefoontje van een van de buren naar de politie kwamen ze met 3 auto's ter plaatse.

Buurman zal nu beoordeeld worden door een GGD arts en als die de ernst ervan in ziet ook door een psychiater en die beoordeeld dan of hij een IBS krijgt, het vervelende is dat een IBS alleen gegeven wordt aan mensen die een gevaar zijn voor zichzelf of voor een ander en is dat niet van toepassing dan geen IBS....
Vandaag staat er iets over in de papieren editie van Dagblad van het Noorden. Zie ook www.lijn6.com
Update: 10:56: de eerste reageerder heeft wat mij betreft gelijk. De foto staat dan wel al op internet, maar bij nader inzien hoort hij toch niet op een goed bekeken wijkblog ivm z'n privacy. Foto + blogberichten zijn te bekijken op bovengenoemde blog.

13 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat ik even niet begrijp waarom moet dezep man zo duidelijk in beeld met z,n gezicht ,het is een man met overduidelijke problemen moet ie dan zo afgebeeld worden .

Anoniem zei

De Huismeesters dienen aktie te ondernemen, iedere huurder heeft recht op rustig woongenot.

Anoniem zei

ja snap ik ook niet,dat deze man helemaal in beeld is...
vind ik eigelijk niet kunnen.
deze man heeft zelf ook prive.
wat vind je er zelf van als het niet goed met je gaat dat heel beijum en buiten beijum jouwn foto ziet!!dat je meldingen enzo doet zal ik ook doen.Maar een foto plaatsen van deze man vind ik niet kunnen.je wilt zelf ook respect dus gun een ander ook respect.

Alie zei

ik kan me er ook wel wat bij voorstellen dat deze bewoners een keer de openheid opzoeken. Dit gaat al jaren op en af met deze man. Telkens trekken de omwonenden weer aan de bel, telkens komt de man weer thuis. Dan gaat het weer goed, dan weer een poos zoals nu. De hulp die hij krijgt is altijd tijdelijk. Hij is gewoon een gevaar als hij psychoses heeft. Dat is toch bedreigend voor de omwonenden? Er zijn velen die last hebben van deze ene man. Er wonen kinderen aan beide kanten naast hem. Ik weet er alles van, heb er zelf vlakbij gewoond.
K en alle omwonenden sterkte bij deze situatie!

Anoniem zei

Ja ik kan mij ook voorstellen dat ze er iets aan willen doen,maar een foto plaatsen en een filmpje gaat mij te ver.
de omwonende hebben er last van,niet heel beijum en buiten beijum.zoals mijn vorige bericht vind ik het RESPECTLOOS!!!!

Karin zei

Hallo Annoniem

Mijn blog was in eerste instantie alleen bekend bij degene die betrokken zijn bij de buurman.
Het filmpje is alleen te bekijken via een link en niet door iedereen op youtube.
Ik heb nog veel meer filmpjes van hem die zet ik er bewust niet op maar mensen kunnen zich niet voorstellen wat wij allemaal moeten doormaken en vandaar een filmpje.
Maar nogmaals ieder zijn mening ;)

Anoniem zei

waarom kan ik dan wel overal het filmpje afdraaien??vind ik het raar dat je zegt dat niet iedereen het kan zien.En tenslotte het is verboden om zulke dingen te doen en dan ook nog eens op youtube te zetten,Ik snap dat je gefrustreerd bent over alles wat er gebeurd,en dat je machteloos staat.verhalen daar nog aan toe.maar verder moet je niet gaan.

Anoniem zei

Je filmt hem in zijn eigen tuin.
Als hij je aankijkt ga je gauw achter de schutting, dus zijn toestemming heb je niet.

Vanmorgen's buurvrouw wil slapen i.v.m. nachtdienst (net of hij daar iets aan kan doen, 's morgens mag je gewoon je radio aanzetten doen ze hier ook.
Maar jij staat gelijk met camera klaar.
Gevolg hij flipt en zit weer vast.

Vorige week, een bewoners zoontjes was bedreigd, dit was niet door hem gedaan maar door een negroide man, maar hij krijgt de schuld.

Karin zei

Beste Annoniem

Je radio aanzetten op een normale stand ok, maar niet op de hardste stand en dan ook nog de deur open!

Dan de buurman ziet niet dat ik film hij was in huis, ik zou zeggen als je weer leest dat hij thuis is en overlast veroorzaakt kom eens langs en oordeel dan opnieuw.

En wat beterefd het laatste hij krijgt niet de schuld van wat die negroide man heeft gedaan!
Hij is wel degelijk een gevaar voor de kleine kinderen hier die buurman die in dvhn praat zijn zoontje is door hem bedreigd! en niet door een of andere donkere man! lees het verhaal van Alie hier bj reacties inmiddels verhuisd dat zegt genoeg.
Ook sta ik niet continue te filmen echter moet er wel zoveel mogelijk vastgelegd worden van alle overlast.
Ik heb meerdere filmpjes en ook die zet ik niet allemaal op internet mja ik kan mij blijven verdedigen alleen degene die er naast wonen weten door wat voor hel we gaan en kan nog 1 ding zeggen wat denk je zelf dat de politie zo'n man zomaar mee neemt hem 2 dgn vast houdt omdat het zo'n goeie man is.

Anoniem zei

Hier is het ook de hardste stand.

Dat is juist het probleem dat je hem stiekem filmt en het dan wel op internet zet zonder zijn medeweten.

Daniela zei

Ja anoniem reageren is wel lekker makkelijk he;)
Kom hier eens een nachtje slapen en oordeel dan even opnieuw

Anoniem zei

je hoort mij niet zeggen dat jullie je aan stellen en dat het allemaal wel mee valt.maar het gaat erom dat de man stiekem gefilmd word,en op internet word gezet.als je wilt laten zien wat die man allemaal uitspookt kun je dat aan de politie laten zien.en niet dat iedereen het maar op internet kan zien.tenslotte is dit verboden!!!Dus wel even beter lezen wat ik er heb staan.

erwin de vries zei

Denk dat anoniem niet in deze buurt woont en vind het heel erg makkelijk om anoniem de moraal ridder uit te hangen. Als je week in week uit dag in dag nacht in nacht uit zo word geteisterd en dan na falen van heel wat organisaties zelf actie onderneemt Door middel van deze blog probeert ze te laten zien dat een gevaar is voor haar zelf haar dochter en de rest van de buurt. Zoals ik in de krant heb vernomen is er een buurvrouw bedreigd met een mes . dan zeg ik goede zaak deze blog en rot op met je recht op privacy