woensdag 9 december 2009

BEIJUM HOUDT VAN KATTEN

Via deze link komt u op het verslag dat OOG-TV gisterochtend in Beijum maakte. Gisteravond op OOG- tv: http://www.stadjerstv.nl/index.phptask=view&id=906&option=com_movies&Itemid=22

Het filmpje en de titel geeft ook een beetje de infantiliteit aan die er in nieuws- en journalistenland kan heersen. Welgeteld twee dames geven op de film aan dat ze graag kattenbelasting in Beijum zouden zien ingevoerd. Hoe heet dus de kop/titel van het filmpje? Beijumers willen kattenbelasting. Zo gaat dat, anderhalve paardekop toetert iets en dus toetert heel Beijum.

Dit bordje trof ik aan langs de wijkring: Dit huis is voor de gezelligheid van onze kat. De visite komt op de de tweede plaats. Als je van katten houdt begrijp je dat. Hier is maar één conclusie mogelijk: heel Beijum houdt van katten.

24 opmerkingen:

Kees.K zei

Zo'n samenvatting, 'Beijumers willen kattenbelasting', is dat nu geen mooi voorbeeld van saamhorigheid? In ieder geval ken ik wel 4 wijkbewoners die de honden helemaal zat zijn. Tijd voor een peiling lijkt me om te weten hoe de wijk er over denkt.

Anoniem zei

Binnenkort de hamsterbelasting, caviabelasting, konijnenbelasting en noem nog-es een beest dat moet worden aangeslagen.

(René)

Karin.P. zei

Slechte journalistiek om na een enkele reactie te roepen dat Beijum kattenbelasting wil.

Het zijn vaak mensen met honden die ervan balen dat zei wel moetne betalen en de mensen met katten niet.
Dat het niet uitvoerbaar is daar denken ze dan niet aan.

De tekst die jij typte klopt niet helemaal Johan het is de visite komt op de tweede plaats.
Jij schreef 1e ;-)

Anoniem zei

Goed plan kattenbelasting is zeker wel uitvoerbaar, verplicht een chip koppelen aan eigenaar en we zijn direkt ook klaar met de kattendump elk jaar, en anders lekker je kat thuis houden en niet je omgeving opschepen met jouw kat,het is en blijft een roofdier toch, en als zodanig hoor je het te kooien in de huiskamer.

Karin.P. zei

Hahahaha zie het al voor me buiten op straat mannen van de belastingdienst achter een kat aan rennen om hem te vangen en kijken of er wel belasting voor hem of haar wordt betaald :-P
En dan het groot aantal zwerfkatten wat rondloopt wordt vast leuk, nee dit is net zo domme uitspraak als de kopvoddenbelasting van onze Geert Wilders.

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Johan Fehrmann zei

Graag bij het onderwerp blijven en niet onnodig en negatief op de persoon spelen.

Anoniem zei

Johan dan mag je mij uitleggen waarom mijn tekst van 17:20 is verwijderd, ik viel niemand aan, zeker trok ik geen vergelijking met de heer Wilders dat vindt ik pas kwetsend ,en wil daar ook zeker niet mee geassocieerd worden .

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Harry Poeste zei

Het bericht van 11 dec om 9:36 is dus van mij Harry Poeste ,degene die ook anoniem post distancieer ik mij van .

Johan Fehrmann zei

Hallo Harry, ik had je bericht verwijderd om de zinsnede met de gaskamer. Hier kwamen klachten over.Je hebt gelijk dat je niet grof naar anderen was o.i.d. Typ de reactie anders opnieuw met iets meer niveau er in svp.

Harry Poeste zei

Ik mag dus wel vergeleken worden met Wilders,zal dan wel aan mijn nivo liggen ,dit was dan tevens de laatste reactie van mijn kant op deze site ,het ga je goed .

Johan Fehrmann zei

Harry, mijn slotopmerking ook. Jij wordt hier door niemand vergeleken met Wilders. Jouw opmerking wordt vergeleken met een opmerking van deze politicus, althans zo lees ik het. Ik zou ook niet toestaan als jij onheus bejegend zou worden.

Anoniem zei

Wat een zootje om die katten doe wat beters voor beijum in plaats over de katten

Karin.P. zei

Kijk je hebt kattenbelasting en wat jij in een verwijderd bericht aanhaalt een chip, de chip zou wat mij betrefd verplicht gesteld mogen worden.
Maar kattenbelasting is gewoon niet uitvoerbaar ;-)

Anoniem zei

Kattebelasting is wel haalbaar in vormeer de belasting even bij de buren als je ook een kat is doon ze graag schijten altijt bij een ander in de tuin

Karin.P. zei

Nee hoor die van mij doen het netjes op de kattenbak maar ja die zijn ook goed opgevoed :-P
Buiten dat erg getalenteerd morgen wordt als alles goed gaat een europees kampioen :-)
Maar er zijn idd katten genoeg die in andermans tuin poepen zo als er ook bazen met honden zijn die hun hond rustig bij een spelplaats laten poepen :-(

Anoniem zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Anoniem zei

Grappig zo'n annoniempje hierboven.Vroeg in de avond al aan de alcohol en onverstaanbare teksten opschrijven. Is hij al lis van de anonieme alcoholisten? Wie weet wat een reobodschool is? iedereen nog nuchter?

Martin zei

Johan haal dat er even af dat van den de kerk ik probeer je per mail je te berijken dat lukt niet komt weer retoer

Anoniem zei

Dat van mij martin zei mag er ook af

Anoniem zei

Ik weet er nog een. Vandalenbelasting voor ieder gemold bushokje, gesneuvelde ruit, kromgetrokken lantaarnpaal of lichtbak aan scherven straks. BOVENOP de schadevergoeding tot de laatste cent.

'Geert Wilders'

Kees.K zei

@Anoniem 'Geert Wilders'. Da's nog eens dom zeg. Een vandalenbelasting. Dan moeten we allemaal gaan betalen voor vandalen. Nee nee nee. Maar de schade claimen bij de 'gebruiker van het geweld', ja, dat is altijd goed. Maar dan moeten 'we' ze wel aangeven bij de P of zelf pakken.