zondag 24 januari 2010

KIJK OP DE WIJK (20)

Al jaren kom ik hem tegen in de wijk. Altijd vriendelijk groeten en breed lachen, en nog niet één keer zag ik hem zonder honden op pad. Hij praat met een Duits accent en heeft vroeger in de pizzeria gewerkt. Ik weet niet eens hoe hij heet, de vraag of het filmpje op internet mag antwoordde hij met:" Ist klar, kein problem." De video is tussen kerst en oud en nieuw opgenomen, op het einde is vergeten een stukje weg te knippen op het moment dat de camera wegzwinkte.

De mensen die meewerken aan Kijk op de Wijk hebben durf, ze generen zich niet om zich voor de camera uit te spreken over de wijk waarin ze wonen. Snerende en lelijke opmerkingen over de Kijk op de Wijk-gast zoals bij de vorige aflevering worden niet meer geduld en zullen worden verwijderd. Graag een beetje respect voor de ' gasten' van de Kijk op de Wijk.'

3 opmerkingen:

g.wanders zei

Beste heer Fehrmann,
N.a.v. de laatste stelling ben ik gaan zoeken of er nog meer blogs over Beijum waren. Toen vond ik dit. Eerst wordt je kwaad.... en dan....

http://beijum.hyves.nl/blog/5583203/Mijn_Ghetto_mijn_Beijum/0uhs/

m.v.g.
G.Wanders

Alie zei

Zeer sympatieke man! Kwam m eerder bijna elke dag tegen vanaf de Claremaheerd naar school of terug. Nu vaak buiten Beijum als hij met de honden wandelt. Mn dochter was een tijd bang voor de honden, waarop hij altijd geruststellend zei: die hunden sind freundlich. Sie haben niemals gebessen.
Nou, da's dan gelukkig maar.
Vanmiddag nog kwamen we hem tegen toen wij en hij een wandeling maakten. 1 van zijn honden had nogal belangstelling voor een boxer hahaha. Die boxer werd uitgelaten door een jonge meid op een snorbrommer....jeugd...Zij had haar hond dan ook totaal niet onder controle, en die liep vrolijk met deze man en zn honden mee.
Jammer dat deze man buren heeft die intolerant zijn met het oog op Beijum, op buitenlanders en nog veel meer. Je gunt zoiemand toch een fijne plek en omgang met verschillende welwillende mensen?
Ik wist niet dat hij aan de Emingaheerd woont.
Helaas nu een beetje te ver uit mn buurt.

Karin.P. zei

Helemaal mee eens Alie maar wat ook kan is dat deze honden aardig wat blaffen en dan heb je niet snel aardige buren meer ;-)
Ook daar weten wij alles van :-P