woensdag 20 januari 2010

BERICHT VAN TRANSITION TOWN GRONINGEN

Woensdag 20 januari Transition Café:
Na Kopenhagen: laten we zelf aan de slag gaan!
Van de internationale politiek moeten we het voorlopig niet hebben, zo bleek in Kopenhagen. Laten we dan zelf maar het goede voorbeeld geven! Tijdens het TransitionCafé van 20 januari kijken we hoe we dat kunnen doen. Wat kun je doen om je eigen CO2-uitstoot (verder) te verminderen? Wat zou je willen doen, maar doe je niet? Wat houdt je tegen? Wat inspireert en motiveert je juist? We vertellen nog even kort iets over klimaatopwarming en gaan dan samen in gesprek. En Nynke van der Hoek vertelt iets over Transitie Teams.
Verder is het Transition Café een gelegenheid voor belangstellenden om informeel met Transition Town Groningen kennis te maken en gewoon een gezellige plek om contact te onderhouden met de groeiende groep mensen die zich voor Transition Town Groningen inzetten. Het is een café-activiteit, dus je kunt binnenlopen wanneer je wilt, de toegang is gratis en je betaalt voor de consumpties.

Waar en wanneer: Stadsboerderij De Wiershoeck, in de theeschenkerij van Kruidenstudiecentrum De Groene Zon , Beijumerweg 20, Groningen op woensdag 20 januari, 19.30 - 22.00 uur. Meer informatie: www.transitiontowngroningen.nl/transitieteams.htm