donderdag 21 januari 2010

DE SCHOTELANTENNE

De schotelantenne lijkt aan een opmars bezig in de wijk. Ik kan me vergissen maar ik heb sterk het gevoel dat er steeds meer bij komen.Niet alleen allochtone bewoners schaffen er een aan, ook bij witte Nederlanders zie je ze steeds meer. Digitale televisie via de sateliet. De schotels fraaien het straatbeeld bepaald niet op, grijze, saaie en kille schotels zijn het. Deze bewoner zal dat ook gedacht hebben, hij of zij voorzag de schotel van een zonnige smile en het ziet er direct een stuk humoristischer en relativerender uit. Nou nog een mooi ander kleurtje en het straatbeeld ziet er ook direct een stuk fleuriger uit.


Televisiekijken via een satellietschotel heeft nog steeds de reputatie duur te zijn. Toch is het de meest goedkope oplossing, zelfs in vergelijking met de analoge kabel-abonnementen. De schotels en benodigde apparatuur zijn de laatste tijd sterk in prijs gedaald en kunnen binnen 3 jaar worden terugverdiend door de veel lagere maandelijkse kosten. Daarbij komt dat satelliet-tv van alle vormen van digitale televisie de beste beeldkwaliteit levert en overal te ontvangen is.
Het is duidelijk: De rol van satelliettelevisie is zeker niet uitgespeeld met de komst van adsl-televisie en Digitenne.
Wat heb je nodig?
Bij satelliet-tv ontkom je er natuurlijk niet aan dat je een schotel aan je gevel moet hangen. Verder heb je nog een ontvanger/decoder nodig die je bij de televisie plaatst. Deze vertaalt de digitale satellietbeelden naar beelden die op je tv getoond kunnen worden.
http://www.fan.tv/digitaal/toontext.asp?id=10299

1 opmerking:

Anoniem zei

Hey dat is mijn schotel! binnekort maar de gele verf erbij halen dan. :P

gr j