zaterdag 2 januari 2010

FIETSLESSEN IN BEIJUM

Ik had deze flyer eigenlijk iets eerder moeten plaatsen maar er kwam steeds van alles tussendoor. Het kan nog net, op 5 en 11 januari organiseren de MJD, Stichting Stiel, De Bron en het Centrum voor Jeugd en Gezin (laatstgenoemde centrum stuurde de flyer) fietslessen.

Voor Nederlanders is het iets vanzelfsprekends, hier leer je omstreeks je vierde, vijfde jaar de grondbeginselen van het fietsen onder de knie te krijgen. Je evenwicht proberen te houden terwijl je vastgehouden word, het gewiebel van de voorwiel die maar niet doet wat je wil, de eerste meters los, de spanning, hoe moet je remmen en veilig afstappen etc. Wie heeft het niet meegemaakt? Voor 'ons' allemaal vanzelfsprekend, maar voor 'nieuwkomers' niet altijd. Klik de flyer groter om de info beter te kunnen lezen. Bel 5407131 voor aanmelding of kom of ga a.s. dinsdagochtend om half tien naar het Centrum voor Jeugd en Gezin bij het Gezondheidcentrum. Een video bekijken van fietslessen op Plein Oost in november 2008? Ga naar: http://beijumnieuws.blogspot.com/2008/11/fietslessen-op-plein-oost.html

1 opmerking:

Kees Huizenga zei

Een waarlijk prachtig initiatief en project van de PKN-gemeenschap rondom De Bron, STIEL, MJD Beijum en het CJG Beijum.

Dit is basisdiakonaat en semi-publieke dienstverlening. De kerk kijkt missionair over haar grenzen heen en de gesubsidieerde instellingen doen actief mee. Publiek-Private-Samenwerking (PPS) op een kleinschalig niveau. Ten dienste van elkaar en de multiculturele samenleving. "Heel de buurt" en "Samen actief". Omzien naar elkaar en nabuurschap.

Vraag: waarom doet de Stichting Buurtcentra in Beijum (BIB) niet mee?