donderdag 28 januari 2010

LEZERS HOUDEN BEIJUMWATCHER IN DE GATEN

Het is de omgekeerde wereld. En misschien wel een koekje van eigen deeg. Woensdagmiddag deed ik boodschappen in Albert Heijn. In de rij voor de kassa staande ontdekte ik dat er een statiegeldflessenbon in mijn mandje lag. Vijftig eurocent. Die incasseerde ik natuurlijk bij de caissière: "mevrouw deze bon is niet van mij, maar ik lever hem mooi wel in. Kan ik even vangen?" Een half uur later las ik thuis op de mail: Leuk mazzeltje he, zomaar 50 cent aan statiegeld vinden in een winkelmandje :)Jij watcht niet alleen Beijum, maar Beijum watcht jou ook hoor, haha!
Daar sta je dan met je goede gedrag. Wie is dit en wie heeft mij betrapt? Op mijn vraagmail: wie is u? Kwam dit antwoord: We hebben elkaar wel eens gezien bij de bibliotheek, maar ik stuur wel even een foto mee :). Op mijn vraag of ik dit kon publiceren kwam het antwoord: Je doet maar.
Ik ken haar niet en kan haar ook niet herinneren. Maar feit is wel dat ik me door sommige lezers(essen) ook heel erg gewatched voel. Big Brother is watching Beijum? Kan wel zijn, maar kijk uit want er wordt teruggewatched. Bijvoorbeeld door deze lezeres en haar dochter.

4 opmerkingen:

Dineke zei

Haha, je hebt het ook nog geplaatst ook :)
Ik denk dat je veel vaker herkend wordt dan je denkt, misschien een leuk terugkerend rubriekje; Johan gespot?

Alie zei

Hahaha leuke actie Dineke!! Lijkt me een leuk nieuw rubriekje. Ik zie Johan erg vaak, grappig dat het andersom niet opvalt...
Groetjes Alie (voor dineke: ouderraad Kermit)..

Annamarie zei

hahaha.... nadat je de vorige keer een foto van jezelf geplaatst had (JF) of in ieder geval een waar jij zelf ook opstond dacht ik ineens ook "goh hoe vaak ben ik je al niet tegengekomen sinds ik hier lees en wist ik niet dat jij het was;)".

leuk idee voor een rubriekje inderdaad... en dan met foto? grinnik... spot Johan...

Alie zei

het bijkomende voordeel: iedereen gaat rondlopen met een fototoestel. Dan kun je ook makkelijk andere foto's maken als je incidenteel misschien iets interessants tegenkomt...:-)