maandag 1 november 2010

BERICHT VAN KAPSALON GERRIE DE BOER



Door: Sanne de Vries

Net als vorige maand komt Kapsalon Gerrie de Boer weer met een nieuw artikel op deze website. Dit zal vanaf nu elke maand gebeuren, dus hou de website in de gaten voor het laatste nieuws, leuke weetjes, handige tips en goede aanbiedingen!

Kapsalon Gerrie de Boer is een bruisende salon die is opgericht door Gerrie en Marjan de Boer. In totaal telt de zaak zeven medewerkers, een team vol diversiteit en vakmanschap. Deze maand willen wij onze medewerker Marita aan u voorstellen. Zij heeft een stukje over zichzelf geschreven:
“Mag ik mij even voorstellen? Mijn naam is Marita en ik ben 24 jaar. Op dit moment ben ik ruim 5 jaar werkzaam bij Salon Gerrie De Boer. Ik werk hier op dit moment vier dagen in de week, dinsdags, woensdags, vrijdags en zaterdags. Het werk doe ik met veel plezier, want het kappersvak is in mijn ogen een bijzonder inspirerend vak. Als kapster blijf je vernieuwen en met de tijd mee gaan. Deze ontwikkeling realiseer ik door regelmatig een training te volgen: dit zijn trainingen die gegeven worden door specialisten van het haarproductenmerk Keune waar wij in de salon mee werken. Er zijn drie verschillende soorten trainingen die wij kunnen volgen: kleurtrainingen, trendworkshops en kniptrainingen. Door deze trainingen blijven wij up-to-date en hebben wij kennis van de laatste trends en technieken.
Keune is een veelzijdig merk, en voor elk haartype zijn er geschikte producten te verkrijgen. Er is veel keuze tussen kleur-, verzorging- en stylingproducten. Aangezien ik zelf krulhaar heb, heb ik veel ervaring met het verzorgen en stylen van gekruld haar. Voor dit type haar is verzorgen namelijk ontzettend belangrijk. Een goede shampoo en conditioner speciaal voor gekruld haar is de Ultimate Controle Line van Keune. Deze productlijn besteed veel aandacht aan pluizig, frizzy haar. Hierdoor blijft je krul compact. Vervolgens kun je het beste een Curl Serum van de Designline aanbrengen in nat haar, en je haar natuurlijk laten opdrogen. Voor de finishing-touch zou je in droog haar nog een wax aan kunnen brengen, bijvoorbeeld Shape van de Blend Line van Keune.

Mooi haar begint bij verzorgen! De producten van Keune, waar ik zelf persoonlijk graag mee werk hebben een vernieuwde lijn, namelijk de Design Line. Deze lijn bestaat uit nieuwe en verbeterde producten. Ze bevatten een hitte beschermer, en beschermen daarmee je haar tegen hitte van de föhn, styltang en invloeden van buitenaf. Voor elk haartype is er een geschikt stylingproduct in de nieuwe Design Line te vinden.

Nieuwsgierig? Laat je dan adviseren op gebied van verzorgen en stylen door mij, of door één van mijn collega's. Wij doen dit met plezier. We zien je graag bij ons in de Kapsalon Gerrie De Boer. Tot gauw!”

Zoals Marita al vermeld heeft, werken wij in de salon met het haarproductenmerk Keune. Sinds enige tijd hebben zij een nieuwe productlijn uitgebracht, de Design Line, die ons erg bevalt. Omdat wij deze nieuwe lijn zo prettig vinden, geven wij u bij aankoop van twee producten 25% KORTING op het goedkoopste product.

Wilt u een bezoek brengen aan Kapsalon Gerrie de Boer? Dat kan! Een afspraak maken is niet nodig, u kunt gewoon naar binnen lopen en wachten op uw beurt. De openingstijden van de kapsalon vindt u samen met het bezoekadres en internetadres onderaan deze tekst.

Marjan en Gerrie hopen u snel te kunnen verwelkomen in Kapsalon Gerrie de Boer!

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 – 18.00
Woensdag 8.30 – 18.00
Donderdag 8.30 – 18.00
Vrijdag 8.30 – 18.00
Zaterdag 8.30 – 16.00
Zondag gesloten

Stoepemaheerd 44
050 - 542 57 05
info@gerriedeboer.nl

Bezoek ook eens onze website: www.gerriedeboer.nl

2 opmerkingen:

Karin.P. zei

Sarah is 2x haarmodel geweest voor Keune en heeft darbij ook vele haarproducten ontvangen waaronder ook de BLEND collectie en dat is echt super spul !!!
Zeker het aanraden waard!

Floortje D. zei

Gerrie is een topkapper. Ik kom al jaren bij hem in de zaak.